Buzău: Şoferul vinovat de accidentul de pe DN 10, în urma căruia o fetiţă de 11 ani a decedat, a fost reţinut

Buzău: Şoferul vinovat de accidentul de pe DN 10, în urma căruia o fetiţă de 11 ani a decedat, a fost reţinut

Conducătorul auto care a provocat un accident rutier pe raza localităţii Sătuc, în urma căruia o fetiţă de 11 ani a decedat , a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, agentul şef Laura Minea de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, conducătorul auto în vârstă de 27 de ani nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În urma impactului violent, fetiţa a fost proiectată în afara autoturismului, iar articolele vestimentare au fost sfâşiate, neexistând deocamdată probe că ar fi fost dezbrăcată", a mai declarat sursa citată.

O fetiţă în vârstă de 11 ani a decedat în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier petrecut pe DN 10 în zona localităţii Sătuc, după ce autoturismul în care se afla a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, şoferul fugind de la locul evenimentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Mihai Drăghiciu, autoturismul a lovit şi o ţeavă de gaze, fiind necesară intervenţia pompierilor la faţa locului.

"Autoturismul care se deplasa pe direcţia Berca-Buzău a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp. La faţa locului au acţionat şi pompierii, deoarece existau scurgeri de gaze din conducta lovită, aparţinând Petrom", a declarat Mihai Drăghiciu.

El a adăugat că şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost identificat ulterior pe raza localităţii Berca, fiind vorba de un tânăr de 27 de ani, rudă cu victima, ancheta în acest caz fiind în derulare. AGERPRES / (A - autor: Dorin Ivan, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...