Buzău: Tabăra şcolară de la Arbănaşi, locaţia carantinării pacienţilor suspecţi de coronavirus

Buzău: Tabăra şcolară de la Arbănaşi, locaţia carantinării pacienţilor suspecţi de coronavirus

Tabăra şcolară din localitatea Arbănaşi, în comuna buzoiană Beceni, a fost desemnată luni de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău ca locaţie pentru carantinarea pacienţilor suspecţi de coronavirus.

În judeţul Buzău, 17 persoane sunt auto-izolate la domiciliu, dintre care 12 cetăţeni chinezi.

Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian,a declarat că "Direcţia pentru Sport şi Tineret a transmis în folosinţă în vederea carantinării cu grad de risc a infecţiei cu coronavirus un pavilion de 20 de locuri cu posibilitatea de extindere a capacităţii de cazare, iar DSP va asigura personalul medical şi materialul dezinfectant atunci când situaţia o impune".

La rândul său, directorul DSP Buzău, Cristina Ungureanu, a declarat că "în judeţul Buzău sunt 17 persoane venite din China, cinci localnici şi 12 persoane de naţionalitatea chineză, care au venit duminică din ţara natală, aceştia sunt auto-izolaţi la domiciliu, starea lor este bună şi sunt monitorizaţi de personal de specialitate".

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei pentru Sport şi Tineret, capacitatea taberei de la Arbănaşi este de 120 de locuri. AGERPRES / (A - autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

Foto: (c) turismbuzau.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

2 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel