Buzău: Tabăra şcolară de la Arbănaşi, locaţia carantinării pacienţilor suspecţi de coronavirus

Buzău: Tabăra şcolară de la Arbănaşi, locaţia carantinării pacienţilor suspecţi de coronavirus

Tabăra şcolară din localitatea Arbănaşi, în comuna buzoiană Beceni, a fost desemnată luni de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău ca locaţie pentru carantinarea pacienţilor suspecţi de coronavirus.

În judeţul Buzău, 17 persoane sunt auto-izolate la domiciliu, dintre care 12 cetăţeni chinezi.

Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, a declarat că "Direcţia pentru Sport şi Tineret a transmis în folosinţă în vederea carantinării cu grad de risc a infecţiei cu coronavirus un pavilion de 20 de locuri cu posibilitatea de extindere a capacităţii de cazare, iar DSP va asigura personalul medical şi materialul dezinfectant atunci când situaţia o impune".

La rândul său, directorul DSP Buzău, Cristina Ungureanu, a declarat că "în judeţul Buzău sunt 17 persoane venite din China, cinci localnici şi 12 persoane de naţionalitatea chineză, care au venit duminică din ţara natală, aceştia sunt auto-izolaţi la domiciliu, starea lor este bună şi sunt monitorizaţi de personal de specialitate".

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei pentru Sport şi Tineret, capacitatea taberei de la Arbănaşi este de 120 de locuri. AGERPRES / (A - autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

Foto: (c) turismbuzau.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…