„Buze mai mari și ochi de pisică”/Andreea Tonciu anunță că intră în „reparații capitale”

„Buze mai mari și ochi de pisică”/Andreea Tonciu anunță că intră în „reparații capitale”

Andreea Tonciu se pregătește pentru o schimbare notabilă de look. Vedeta vrea să apeleze din nou la ajutorul medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Andreea Tonciu, în vârstă de 36 de ani, și-a propus să-și facă mici retușuri la nivelul feței, îmbunătățiri la care visează de multă vreme și pe care și le va face în curând.

Vedeta a mărturisit că în afară de operația de rinoplastie pe care a făcut-o în urmă cu 9 ani nu mai are alte intervenții la nivelul feței.

Intervențiile estetice la care Andreea Tonciu urmează să apeleze în viitorul apropiat îi vor schimba complet înfățișarea.

Bruneta vrea să-și mărească buzele și să-și facă ochi de pisică.

“Nu mi-am schimbat nimic la față… chiar vreau să îmi mai fac câte ceva pentru că vârsta își spune cuvântul. La vârsta pe care o am toți îmi dau cu zece ani în minus. Am noroc de Mama Natură. Sunt foarte fericită în pielea mea că momentan nu îmi arăt vârsta reală dar știi cum suntem noi femeie vrem să arătăm din ce în ce mai bine, să ne îmbunătățim aspectul fizic cu câte ceva și chiar îmi doresc să îmi mai fac și eu câte ceva.
Să umblu la față pentru că nu am umblat la față cu excepția operației estetice de la nas nu am absolut nimic și chiar vreau să îmi fac ceva la față. În viitorul apropiat vreau să îmi fac și eu buzele puțin mai mari și ochi de pisică să fiu o pisică care zgârie rău”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?