„Ca 50 de ani de comunism"/Mara Bănică, dezvăluiri despre Antena 1

„Ca 50 de ani de comunism"/Mara Bănică, dezvăluiri despre Antena 1

Jurnalista Mara Bănică, plecată în 2021 de la Antena 1, după o colaborare de 12 ani, a făcut o serie de declarații incendiare la adresa trustului.

Mara Bănică a devenit cunoscută cu aparițiile sale în emisiunea Acces Direct, unde avea rolul de invitat permanent. După plecarea de la Antena 1, ea s-a mutat la rivalii de la Pro TV.

”Anul trecut am fost cu Pro Tv la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Nu fusesem niciodată într-un reality-show și am zis că vreau să văd cum e. L-am ales pe cel mai scârbos, fără să știu. A fost ceva nasol”, a declarat Mara Bănică pentru Playtech Știri .

“Mi-ar plăcea să fac parte dintr-un proiect legat de iubire, de dragoste, ceva legat cu personaje, gen matrimonial. M-aș asorta ca vârstă, ca vibe și ca experiență. Să dea Dumnezeu toate televiziunile să apeleze la mine.

De la Antenă la Pro TV mi-a trebuit un an de zile, ca să îmi dau seama unde sunt, că sunt om, că am voie să vorbesc. Foarte greu mi-am revenit. 12 ani de Antenă au fost la fel ca 50 de ani de comunism. E foarte greu

Oricine pleacă din Antenă o să îți spună același lucru. Pentru mine, cel puțin, a fost greu, dar mi-am revenit”, a mai dezvăluit Mara Bănică.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB