Ca în filmele de groază: Un stol de păsări s-a prăbușit peste o casă - Imaginile surprinse de camera de supraveghere VIDEO

Ca în filmele de groază: Un stol de păsări s-a prăbușit peste o casă - Imaginile surprinse de camera de supraveghere VIDEO

Un videoclip înfricoșător șochează Internetul. Imaginile surprinse arată cum un stol de păsări s-a prăbușit peste o casă. Unele zburătoare au rămas înțepenite la impactul cu solul, arată B1TV.ro .

Videoclipul cu păsările prăbușite aduce amintre de „The Birds”, thrillerul regizat în 1963 de celebrul Alfred Hitchcock.

Stolul surprins recent a „căzut” brusc peste o locuință. În imaginille terifiante transmise pe Twitter și publicatre de The Sun se vede cum multe dintre zburătoare nu s-au mai mișcat în urma impactului cu pământul.

Cauza, încă neclară

Una dintre ipoteze ar fi că stolul s-a prăbușit pentru că păsările au fost afectate de curenții de aer polar.

O altă teorie este că zburătoarele s-ar fi electrocutat din cauza cablurilor electrice de înaltă tensiune.

Experții nu au anunțat în mod public care este cu adevărat cauza pentru care păsările au căzut, ceea ce lasă loc de speculații, inclusiv pentru teorii ale conspirației.

Amintim că în martie, anul trecut, Moscova a acuzat SUA că a finanţat antrenarea în Ucraina a unor păsări migratoare pentru a răspândi agenţi patogeni în Rusia .

Tot în urmă cu un an, un grup de ciclişti a făcut o descoperire macabră într-o pădure din judeţul Botoşani. Aceştia traversau pădurea de la Corni, judeţul Botoşani, o zonă pitorească şi apreciată pentru turele cu bicicleta. La un moment dat aceştia au observat în copaci păsări moarte atârnate de crengi. Poliţia a făcut anchetă .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”