Ca MAFIOȚII. Dragnea o ține-n brațe pe Firea după atacurile la Grindeanu! Declarații PERVERSE despre dezvăluirile RISE

Ca MAFIOȚII. Dragnea o ține-n brațe pe Firea după atacurile la Grindeanu! Declarații PERVERSE despre dezvăluirile RISE

Infractorul Daddy a ieșit în sfârșit pe micile ecrane. După ce în cursul dimineții s-a întâlnit la secret cu Gabriela Firea, Olguța Vasilescu și Tăriceanu. Și, mai ales, după ce s-a adeverit că marile creșteri salariale pentru medici și profesori s-au dovedit a fi țeapă. Însă cele mai perverse lucruri le-a spus despre dezvăluirile RISE.

Infractorul Daddy a sărit să-i dea dreptate Gabrielei Firea după ce aceasta a călcat în picioare, luni seara, la Antena 3, Guvernul în picioare.

Infractorul Daddy a spus și că se face o evaluare a activității guvernamentale, inclusiv a premierului.

Infractorul Daddy a afirmat că i-a spus lui Sorin Grindeanu să se abțină de la declarații politice.

„Nu cred că existat vreun ministru care să nu fi venit să vorbească cu mine sau cu colegii mei. Și eu așa vrea să aflu (de ce se discută de schimbarea lui Sorin Grindeanu, n.red.).

Infractorul Daddy nu consideră că ancheta Rise Project, privind convorbirile de pe Whatsapp dintre liderii PSD, în perioada protestelor antiguvernamentale, s-ar baza pe dovezi clare, ci doar pe print screen-uri, acestea nefiind "probe indubitabile". Mai mult, pervers, el a insinuat că print screen-urile au fost furnizate jurnaliștilor de la RISE Project de servicii. Infractorul Daddy a mai spus că se va consulta cu avocații pentru o eventuală plângere.

"Am vorbit cu colegii mei, consultă câţiva avocaţi. Cred că ar trebui făcută o sesizare, o plângere, ceva de genul acesta, ca să vedem, dacă acele conversaţii sunt adevărate, să vedem cum au fost obţinute. Sigur că poate părea un moft, dar secretul corespondenţei şi al convorbirilor private trebuie respectat", a declarat Dragnea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

3 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”