„Ca-n taberele comuniste”. Vacanța de coșmar a unor români la un hotel din stațiunea Nisipurile de Aur: „Produsul de bază era parizer prăjit”

„Ca-n taberele comuniste”. Vacanța de coșmar a unor români la un hotel din stațiunea Nisipurile de Aur: „Produsul de bază era parizer prăjit”

Un român a povestit în mediul online experiența de coșmar pe care a trăit-o în vacanță în Bulgaria, într-un hotel din staţiunea Nisipurile de Aur. „Mizerie, vechi, miros de mucegai și canalizare. Rău, rău, rău. Nu este de evitat, este de refuzat”, se arată în postarea turistului.

Parizer prăjit, la un hotel din Bulgaria FOTO: FB-Forum Bulgaria

Parizer prăjit, la un hotel din Bulgaria FOTO: FB-Forum Bulgaria

„ Atenție la Hotel Carnival de la Nisipurile de Aur. O locație destul de departe de plajă. Dar nu această este problema cea mare. Tot hotelul este o vechitură peste care s-a dat un var. Nu există baterii la baie care să nu fie din timpul comunismului. Sunt un focar de infecție. Colacul toaletei este vechi, de foarte proastă calitate și se mișcă în toate părțile. Gresia veche, cu mucegai între rosturi. (…)Pereții crăpati peste tot, dar atenție, în baie și la intrare, puteți vedea placA de beton murdară și plină de cine știe ce <ocupanți>. Efectiv, lemnele de la șifonier și bucățile de tâmplărie pvc din baie, nu acoperă placa de beton. Paturile sunt o altă poveste de groază. (…) Nu aveți Wi-Fi decât în holul central. Nu funcționează în cameră. Ușa de la balcon este un risc. Probabil au folosit primele termopane din...... Somalia. Și nu se închide. În balcon îți picură apă în cap de la unitățile de aer condiționat”, a scris turistul român, pe „Forum Bulgaria”, sub rezerva anonimatului.

Postarea turistului român FOTO: captura FB

Postarea turistului român FOTO: captura FB

„Sub paturi, m-am speriat. Păr, praf, clame de păr, șervețele”

Și în privința curățeniei, hotelul respectiv are mari probleme. Mai mult, aerul condiționat din cameră oferă „infecții respiratorii”, susține românul.

„Aerul condiționat este o relicvă pe jumătate defectă, care nu a văzut niciodată igienizare, a cărui piese componente riscă să îți cadă în cap. Telecomanda nu mai prezintă display. Dai comenzi la ghici. Atenție la aer condiționat. Oferă infecții respiratorii și tot ce nu doriți. Toată clădirea cade peste tine. Dar este dat var alb. Pe holuri, tablourile unde sunt conexiuni electrice și de semnal TV sunt de fapt niște găuri în perete acoperite cu o placă de lemn.

Curățenie nu fac. Plimbă o matură și cam atât. Am găsit chipuri pe jos, în mijlocul camerei, adică nu prin spate. Sub paturi, m-am speriat. Păr, praf, clame de păr, șervețele. Hârtie igienică trebuie să ceri, prosoapele nu se schimbă, trebuie să ceri. Frigiderul din cameră nu este frigider. Este răcitor. Tot din timpul războiului turco-bulgar.

La reclamația mea privind frigiderul mi s-a spus cu google translate că <atâta mai poate>. La piscină ești servit cu băuturi de personal care nu cunoaște o boabă de limbă engleză. Este o aventură să ceri o bere. Piscină este foarte mică. Încap 10 oameni în ea, îngrămăditi”, a mai reclamat turistul.

„Singurul aliment proaspăt și care arată comestibil era pâinea”

Surpriza familiei de români a fost și mai mare la restaurantul all-inclusive, unde „produsul de bază” era parizerul prăjit.

„Ciorbe 2. Una rece și una cu niște perișoare. Oribile. Nu se pot mânca. Arată ieftin și are gust la fel de ieftin. Produsul de bază al restaurantului era parizer prăjit. Nu este o glumă. Bucățele de parizer prăjit. La fiecare masă. Cașcaval, cel mai ieftin, atât de făinos încât se destramă când vrei să îl pui în farfurie. Pastele erau oribile, gătite 100 de ani, fără niciun gust. Fără niciun condiment. Apă și atât. Desertul a fost de două ori în 5 zile. Singurul aliment proaspăt și care arată comestibil era pâinea. (…) Atenție la salam. Un singur fel, ce miroase cel puțin ciudat. Personal nu aș recomandă nimănui să riște să mănânce acolo. Este execrabil. Pot spune că denumirea de restaurant nu are nicio legătură cu locația. Cel mult cantină școlară îi pot spune”, a povestit românul.

„Nici măcar în taberele școlare comuniste nu am întâlnit atâta mizerie”

Concluzia turistului român a fost că „nici măcar în taberele școlare comuniste nu am întâlnit atâta mizerie, lipsă de investiții”.

„Cazarea nu oferă nimic, doar posibile infecții. Masa este un test pentru stomacul vostru. Mizerie, vechi, miros mucegai, miros canalizare. Rău, rău, rău. Nu este de evitat, este de refuzat. Nu vă cazați niciodată la Carnival. Sunt uimit că are 3 stele. Ar trebui închis”, a spus acesta.

Postarea românului a stârnit numeroase comentarii în mediul online.

„Acum, pe bune? Te duci la hotel cu notă 5 din 10? Și te astepți să fie bine?”, a întrebat un internaut.

„Are notă 3.5 pe Google. La ce v-ați fi așteptat?”, a comentat altcineva.

„Înainte să plecați într-o vacantă. Citiți recenzii, vedeți ce notă are pe mai multe site-uri, odată ce vezi note sub 7, clar ceva e acolo ! Și totuși, observ că majoritatea care vreți să îi atenționați pe alțîi, postați anonim! De ce sau cine vă ascundeți ?”, a scris altă persoană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini cu Jennifer Lopez, cazată la un hotel de lux din București: incident la ușa rotativă. Artista și-a dorit să cânte în fața Casei Poporului

2 VIDEO Bizar accident / Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

3 Apropo de Bolojan... / Cum arată Oradea și împrejurimile prin ochii unui clujean...

4 Mister deslușit. S-a aflat cine este femeia cu care Felix Baumgartner a petrecut cu 4 zile înainte să moară

5 De citit pentru cine a pus botul la miorlăiala penibilă a „onestului” Anastasiu