Ca pe podium, la priveghi : „Mi-a căzut fața când am văzut sicriul, nu puteți ghici cum se termină!” VIDEO

Ca pe podium, la priveghi : „Mi-a căzut fața când am văzut sicriul, nu puteți ghici cum se termină!” VIDEO

Ca pe podium, la priveghi. Așa a defilat un model spunând că a fost unul dintre „cele mai provocatoare lucruri” pe care a trebuit să le facă. Erica L. Carrington i-a adus un omagiu designerului Vernest Moore la Muzeul de Artă Newark din New Jersey pe 10 noiembrie, lângă sicriul bărbatului.

„Vizionarea pe covorul roșu” a fost unul dintre cele trei evenimente în onoarea lui Moore, care a murit pe 22 octombrie, la câteva săptămâni după împlinirea a 62 de ani, relatează Daily Mail .

Regretatul desinger, alături de Erica L. Carrington FOTO Instagram

Cred că l-am trimis pe Vernest pe calea pe care i-ar fi dorit el și asta e tot ce contează”, a explicat Carrington la TMZ Live .

Ea a împărtășit un videoclip de la vizionare pe Instagram, cu o legendă sinceră despre ce a însemnat momentul pentru ea, spunând că a fost unul dintre „cele mai provocatoare lucruri” pe care a trebuit să le facă.

Nu-mi vine să cred că aceasta ar fi ultima mea plimbare pentru tine! De acum înainte... chiar dacă nu merg PENTRU TINE, voi merge CU TINE, pentru că știu că vei fi ÎNTOTDEAUNA cu mine', i-a scris ea lui Moore.

Rochie mulată și cizme argintii

Înregistrările o înfățișează pe Carrington îmbrăcată într-o rochie argintie mulată, cu mâneci lungi, creată de Moore, având și câteva accesorii care au atras atenția.

Ea a defilat ca la o prezentare de modă, înainte de a coborî câteva scări și de a păși pe covorul roșu spre sicriul deschis al lui Moore.

Carrington i-a aruncat prietenului ei un sărut, a stat la o ultimă poză, apoi s-a dus la locul ei.

Videoclipul a devenit viral și a fost postat pe Twitter, fostul X, unde internauții au fost uimiți să o vadă defilând lângă un sicriu deschis.

„Vă garantez că nu puteți ghici cum se termină acest videoclip”, a scris o persoană.

„Iubito, am crezut că este o prezentare de modă...”, a adăugat un altul.

Mi-a căzut fața când am văzut sicriul”, „Credeam că este o prezentare de modă, nu o înmormântare”, „Acum chiar că am văzut totul”, „Ce mai urmează acum?”.

Modelul a postat pe Instagram filmulețul cu pricina, în care a precizat că așa s-a gânit ea să-i aducă un ultim omagiu celui care i-a fost prieten și designer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?