Ca ȘMENARII! Amănunte INCREDIBILE despre cum a decurs ședința de Guvern/VIDEO

Ca ȘMENARII! Amănunte INCREDIBILE despre cum a decurs ședința de Guvern/VIDEO

Ca șmenarii! Așa au procedat. Sergiu Voicu, reporterul Digi24 acreditat la Guvern, a povestit în direct cum a decurs ședința de Guvern de marți noapte. De menționat că în timp ce scârba de premier Grindeanu și rahații de miniștri au fugit imediat din sediu, ziariștii au fost lăsați închiși. Practic, au fost sechestrați de jandarmi. La ora 02.25 ei se aflau încă în clădirea Guvernului. Alături de ei sunt și alte zeci de angajați ai Executivului!

Sergiu Voicu a povestit că ordonanțele penalilor nu s-au aflat nici pe ordinea de zi și nici pe lista suplimentară.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern care a început la ora 19.45 erau trei acte normative: proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017 şi proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2017.

Săptămâna aceasta era anunţată o altă şedinţă joi în care urmau să fie aprobate şi alte acte normative care erau de aprobat.

În şedinţă, premierul a prezentat ordinea de zi cu cele trei acte normative, s-au citit şi a întrebat dacă mai are cineva ceva de spus. Ministrul Transporturilor a prezentat HG pentru transportul gratuit pe CFR pentru studenţi.

După ce acesta a terminat de vorbit a ridicat mâna scârba de Iordache. Care a anunţat că mai are el trei acte normative. Și a început să citească. În timp ce Iordache citea, secretarii de şedinţă au început să împartă materialele pe masa tuturor miniştrilor de cabinet pentru ca aceştia să aibă texte în faţă. Aceste proiecte nu au fost incluse pe o ordine de zi suplimentară.

Miniştrii au aflat atunci pentru prima dată de aceste acte care au fost şi adoptate.

Ordonanțele le-a avut doar Iordache și le-a ținut asupra lui până în ultima clipă!

Restul se știe...

Ascultați ce spune băiatul ăsta:


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro