Cabinetul britanic se reunește de urgență după explozia de la Manchester, conservatorii renunță la campania electorală (presă)

Cabinetul britanic se reunește de urgență după explozia de la Manchester, conservatorii renunță la campania electorală (presă)

Guvernul Regatului Unit, condus de premierul Theresa May, se va reuni de urgență marți la ora locală 9.00, după explozia de la Manchester soldată luni seara cu 19 morți și circa 50 de răniți, transmite televiziunea Sky News, preluată de Reuters.

Aceeași televiziune citează o sursă confidențială din Partidul Conservator care afirmă că formațiunea de guvernământ își suspendă campania electorală pentru alegerile generale din 8 iunie.

May a declarat că autoritățile lucrează pentru aflarea detaliilor exploziei produse luni seara la Manchester Arena , la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Incidentul este tratat ca "un atentat terorist îngrozitor", a adăugat ea. "Toate gândurile noastre sunt alături de victime și de familiile celor afectați", a mai spus prim-ministrul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale