Cabral, mărutirisiri dureroase depre tatăl lui biologic. „... ce să fie de vorbit?”

Cabral, mărutirisiri dureroase depre tatăl lui biologic. „... ce să fie de vorbit?”

Cabral este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Are o familie frumoasă și o carieră care îl împlinește, dar viața lui nu a fost întotdeauna la fel de bună. El a crescut fără prezența tatălui său biologic, care l-a părăsit la câteva săptămân după ce s-a născut.

Cabral vorbește despre tatăl său biologic

Despre relația cu tatăl biologic, Cabral povestește că nu a fost cel mai bun model. Acesta a dispărut din viața la doar trei săptămâni după ce s-a născut, astfel că nu are amintiri legate de el din copilărie.

El a oferit mai multe informații despre acest aspect din viața lui , dar și despre soțul mamei sale care i-a fost un adevărat tată.

Despre tatăl său biologic, aflat în Congo, nu are multe de spus. „Nu prea vorbim. De altfel… ce să fie de vorbit?”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

În schimb, vorbește cu mare bucuroe despre Mircea Bondea, un practicant de arte marțiale pentru care are un mare respect.

Mama e o zăpăcită, chiar și la vârsta asta. Buzoianca e pusă pe miștouri și-acum, dar da, că i-ai ieșit din cuvânt… să te ții bine, că nu-i tace gura nici când doarme! Știu sigur că i-a fost greu, doar că nu s-a văitat niciodată . Nu am auzit-o plângându-se, a mers înainte fără să clipească. Mie nu mi-a fost așa greu, cred, pentru că nu știam că-mi lipsește ceva… apoi a venit Mircea. Și a fost bine”, a spus el.

Cabral recunoaște că Mircea a reușit să-i fie un tată adevărat atât lui, cât și surorii lui.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi în Click!.ro , unde Cabral vorbește în detaliu despre acest aspect al vieții lui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene