Cabral, unul din cei mai iubiți prezentatori, a povestit cum a fost discriminat

Cabral, unul din cei mai iubiți prezentatori, a povestit cum a fost discriminat

Cunoscutul prezentator Cabral Ibacka (45 de ani), vedeta PRO TV, a dezvăluit că a fost victima rasismului la un moment dat. Cabral este congolez după tată, însă acesta l-a părăsit la câteva luni de la naștere.

Cabral prezintă noul show de la Pro TV: „Săriți de pe fix!“ FOTO: Pro TV

Cabral este unul din cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din România. În prezent, acesta este gazda emisiunii „ Săriți de pe fix! ”, de la PRO TV.

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO , Cabral a povestit despre tatăl său și originea sa congoleză. „Tata a venit la studii în anii ’70, după un schimb. Mama, din Buzău, fată de preot, s-a îndrăgostit. Frumos individul. Doar că după ce m-am născut a plecat”, a spus vedeta.

Am trecut și prin chestii mai urâte. Un cadru didactic i-a spus mamei mele să mă mute de la școală, că ei nu sunt acolo să dreseze maimuțe. Și mama m-a mutat de la școală! Auzeam «uite, maimuța vorbește». Nu mai contează acum. Dacă lași lucrurile alea să te afecteze și după ce se întâmplă, e eșecul tău”, a mai declarat acesta la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO.

Deși recunoaște că a fost victima rasismului Cabral a arătat înțelegere „în perioada respectivă, nu exista niciun fel de educație în direcția asta”.

În cadrul emisiunii Cabral a vorbit și despre cariera de 25 de ani în televiziune, pe care o consideră o meserie, ca oricare alta. Acesta punând accentul pe muncă, înțelegerea și corectarea greșelilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB