CĂCATUL din PSD în toată splendoarea lui! Unul, Cuc, a fost adoptat de Arsene de la Neamț, cu care Dragnea a făcut Revelionul și Maldivele, pentru a-l pune ministru la Transporturi!

CĂCATUL din PSD în toată splendoarea lui! Unul, Cuc, a fost adoptat de Arsene de la Neamț, cu care Dragnea a făcut Revelionul și Maldivele, pentru a-l pune ministru la Transporturi!

CĂCATUL din PSD în toată splendoarea lui! Unul, Cuc, a fost adoptat de Arsene de la Neamț, cu care Dragnea a făcut Revelionul și Maldivele, pentru a-l pune ministru la Transporturi! Ăsta, Răzvan Cuc, a mai fost ministru al Transporturilor, dar a fost remaniat odată cu Grindeanu. El este parlamentar de Giurgiu! Dar Bădălău a anunțat oficial azi că nu-l susține pe Cuc, ci pe unul Cristian Marciu.

Înainte de ședința CEx Dragnea a anunțat că Răzvan Cuc este de două săptămâni membru al Organizației PSD Neamț, acolo unde „împărățește” Ionel Arsene, prietenul său. Omul cu care a făcut Revelionul la Sinaia și vacanța din Maldive! Prost o fi Iohannis dacă-l acceptă pe Cuc ăsta!

Apropo, la Dezvoltare va fi pus Daniel Suciu.

„În calitate de preşedinte al PSD Giurgiu, unde domnul deputat Răzvan Cuc activează, vă spun că nu îl susţinem pe domnul Cuc pentru funcţia de ministru al Transporturilor. (…) Îl voi susţine necondiţionat pe senatorul giurgiuvean Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor! Dacă Giurgiu trebuie să dea un al doilea ministru, în prezent, acesta nu poate fi decât domnul Cristian Marciu, un profesionist, un om serios, loial şi devotat principiilor social-democrate şi care este, de altfel, în PSD de 27 de ani!”, a scris Bădălău pe Facebook.

La sosirea la ședința CEX, Liviu Dragnea l-a contrazis însă pe Bădălău. ””Răzvan Cuc e membru la PSD Neamț de vreo două săptămâni. Ințeleg îngrijorarea PSD Giurgiu, dar PSD Neamț îl susține foarte tare”, a precizat liderul PSD în fața jurnaliștilor.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...