Cadourile personalizate de Crăciun

Cadourile personalizate de Crăciun

Fiind una din cele mai frumoase si mai indragite sarbatori din an, Craciunul este asteptat in mod special de cei mici dar si de cei mari deopotriva. Decembrie este luna cadourilor si aceea perioada din an cand oferim si primim cadouri din suflet. Pentru fiecare din noi Craciunul aduna stari sufletesti, traditii si semnificatii ce ne aduc mai aproape de cei dragi, de credinta si speranta. Chiar daca in perioada mult asteptata se produce o zarva in tot orasul, specifica pregatirilor de sarbatoare, nu trebuie sa uitam ca este un prilej deosebit pentru a impartasi mai multa dragoste si recunostinta pentru persoanele dragi noua.

Poate ca cea mai mare bucurie a Craciunului sunt darurile pe care le asezam cu grija si dragoste sub brad. Asteptam cu bucurie entuziasmul copiilor cand dimineata devreme se grabesc sa vada cate si ce cadouri au primit sub bradul frumos impodobit dar si zambetul de recunostinta a celor dragi pentru faptul ca orice cadou, fie si el doar simbolic, aduce mai multa dragoste si incredere in familie.

Asa cum mos Craciun pregateste cadouri pe tot parcursul anului pentru a le imparti in noaptea de Craciun, asa avem si noi spiridusii nostri la StarGift. Muncim de zor pe tot parcursul anului si realizam cadouri inedite pentru fiecare membru in parte al familiei sau pentru rudele si prietenii cei mai apropiati. Ne gandim in fiecare an sa avem noi produse pe site si sa avem o gama cat mai variata de produse si cadouri personalizate pentru toate gusturile. Iar cand mos Craciun este aproape, spiridusii nostri au grija ca darurile sa ajunga la timp, bine impachetate, sigilate corespunzator si nu uitam sa punem si un strop de iubire si bucurie in cutie!

Sunt persoane care ajung sa numere zilele pana la Craciun sau incep sa faca din timp planuri si liste de cadouri si cumparaturi. Insa alegerea cadourilor pentru intreaga familie si apropiati necesita putin exercitiu de creativitate si poate si un pic de imaginatie. Mereu ajungi sa pui la indoiala daca le vei lua ceva ce o sa le placa sau oare ce si-ar dori de fapt?!? Oare au spus candva ce vor in mod special si noi nu am fost atenti?

Pentru ca stim ca uneori e destul de dificil sa cauti cadoul potrivit noi va usuram calitatea de Mos si venim in ajutorul vostru cu cadouri personalizate pentru fiecare apropiat in parte, fie ca este sot/sotie, bunic sau bunica. De asemenea va putem ajuta sa iesiti si din dilema pe care fiecare o are, nu numai in perioada sarbatorilor...dar soacrelor ce le luam? De fapt magia sarbatorilor nu sta in daruirea celui mai senzational cadou, ci reactia pe care o emana cand il primeste. Bucuria, recunostinta si sclipirea din ochi raman cele mai frumoase momente, atunci se indeplinesc dorinte, vise sau asteptari. De aceea noi am schimbat putin perspectiva cu privire la cadourile pe care le oferim celor dragi. Noi oferim un mesaj, un moment este de fapt un mijloc de comunicare si deschidere a sufletului catre cei dragi tie.

Cadourile noastre sunt deosebite datorita faptului ca puteti personaliza orice cadou, atat cu numele persoanei dragi cat si cu fotografii si momente speciale adunate de-alungul vietii. Mai jos am pregatit o selectie din gama noastra de cadouri de Craciun , cu tematica speciala pentru sarbatorile de iarna, care sigur vor aduce multe zambete si bucurie pe chipul celor dragi.

1. Cadouri pentru copii (mici si mari)

Chit ca ai o domnisoara sau un printisor sau doresti sa oferi un cadou copiilor amicilor tai puteti alege din dulcegariile noastre si anume ciocolata personalizata .

Avem mai multe varietati de design si puteti personaliza dupa nume/alint si un mesaj dar si cu cea mai dragalasa fotografie a ei/lui sau cu o poza de familie. Iar pentru copii cei mari poti personaliza cu o urare de Craciun . Mai puteti opta si pentru un iepuras de plus personalizat   sau un lunch box personalizat pentru cei mici.

2. Cadouri pentru bunici sau socri

Decizia pentru ei este una din cele mai grele, insa este imposibil ca la noi sa nu gasesti solutia! Puteti oferi sorturi de bucatarie personalizate , manusi si suporturi de oala personalizate, tocatoare personalizate , linguri si furculite personalizate. Iar daca doriti ceva mai elegant puteti opta din gama noastra de cutii si vinuri personalizate.

3. Cadouri pentru iubita sau sotie

Pentru ca o cina romantica sau festiva sa fie completa nu trebuie sa lipseasca vinul si felul cum ornezi masa. Poti opta pentru vinul personalizat si o cutie de lemn, special creat pentru el/ea si suporturile de farfurii. Iar daca vrei sa ai o atmosfera calda in camera de zi, ii poti oferi o perna personalizata patrata sau in forma de inima cu design de sarbatoare insotita de o fotografie si un mesaj din suflet.

4. Cadouri pentru iubit sau sot

Pe langa toate produsele din gama noastra de cadouri noi recomandam bere personalizata sau vinul personalizat. Cadourile se pot personaliza cu nume lui, fotografii sau mesaj iar in combinatie cu design-urile noastre special create pentru partea masculina veti realiza un cadou inedit.

5. Cadou pentru cel mai bun prietena/prieten sau pentru best friend forever

Avem o varietate de cadouri dintre care tricouri personalizate, cani personalizate, agende si caiete personalizate, sacose din in personalizate, farfurii personalizate si cate mai cate. Iar brelocurile personalizate cu poza sau numar de masina sunt un cadou simplu si creat pentru oricine.

De asemenea toate cadourile pot fi frumos daruite in hartia de impachetat cadouri personalizata cu imprimeuri de Craciun alaturi de o felicitare personalizata unde sa va asterneti cele mai frumoase urari de bine. Si daca vreti sa va intampinati oaspetii acasa in cel mai frumos si mai calduros mod posibil puteti achizitiona covoarele personalizate atat pentru interior cat si pentru exterior. Primiti-i cu drag si veti avea un Craciun de poveste!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina