Cafenele cu arici, pisici, iepuri, bufniţe, şoimi şi şerpi: În Tokyo bei cafea în preajma animalelor

Cafenele cu arici, pisici, iepuri, bufniţe, şoimi şi şerpi: În Tokyo bei cafea în preajma animalelor

Japonezii se îmbulzesc să mângâie arici în cafeneaua cu tematică "aricească" "Harry" din Tokyo, căci Ţara Soarelui Răsare e renumită pentru localurile dedicate animalelor - pisici, iepuri, bufniţe, şoimi şi şerpi, informează Reuters.

Cafenele cu arici, pisici, iepuri, bufniţe, şoimi şi şerpi: În Tokyo bei cafea în preajma animalelor (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Rezidenţii oraşului Tokyo s-au îngrămădit curioşi să mângâie micile animale cu carapace de ţepi, într-o cafenea dedicată aricilor. Localul se află în districtul de divertismet Roppongi. 30 de arici de specii distincte moţăie şi privesc ghiduşi spectatorii "cafegii" din acvariile de sticlă.

Japonezii plătesc 1000 de yeni (9 dolari) pe o oră de joacă şi mângâieri grijulii cu aricii. Anna Cheung din Marea Britanie, în vârstă de 11 ani destăinuie: "Toţi aceşti arici sunt prietenoşi, deşi unii te pot înţepa."

Mizuki Murata e numele şefului de cafenea. Japonezul a lucrat înainte într-o cafenea cu iepuri din aceeaşi clădire unde se află cafeneaua cu arici. "Vrem ca oamenii să vadă cât de fermecători sunt aricii. Animalele acestea par greu de îngrijit. Vrem să înlăturăm ideea asta din capul oamenilor care se vor apropia să-i mângâie şi vor vedea că sunt docili."

Se spune că trăsătura cea mai înduioşătoare a aricilor este că sunt nişte timizi. E nevoie de puţin timp pănă să se obişnuiască cu oamenii şi să se destindă. Abia puţin mai târziu aricii sunt drăgălaşi şi "dezinvolţi".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

5 Foarte interesante amănunte!