Câh!/Presa română, ode la nunta beizadelei lui Năstase. „Invitații de marcă”, elogiați și ei

Câh!/Presa română, ode la nunta beizadelei lui Năstase. „Invitații de marcă”, elogiați și ei

Nunta lui Mihnea Năstase, beizadeaua lui Adrian Năstase, fost lider PSD, premier și, ulterior, pușcăriaș la Rahova, a fost amplu elogiată în presa română. Ținuta Gabrielei Firea a beneficiat de articole separate, scrie Newsweek România .

În plus, majoritatea celor care au relatat această nuntă au evitat să facă vreo legătură între faptele de corupție pentru care a fost condamnat Adrian Năstase și opulența afișată la nuntă.

„Imagini de la nunta de vis. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și mireasa lui ”au fugit” de la biserică într-un Cadillac decapotabil”, titrează Evenimentul Zilei.

„Mihnea se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din România. Soția sa este numită și „Prințesa Constanței” întrucât este extrem de frumoasă și foarte inteligentă, activând atât în domeniul afacerilor, cât și al politicii”, mai scrie EvZ.

Rețete și vedete scrie că invitații la nuntă au fost rugați să păstreze discreția, dar presa este plină de fotografii de la eveniment.

Și Antena 3 a consemnat evenimentul: „Mihnea Năstase și Corina Corolevschi și-au asortat cromatic ținutele. Ea a purtat o rochie albă simplă, peste genunchi, care are atașată o capă”.

Wowbiz: „Mihnea se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din România, căci se mândrește cu o soție extrem de frumoasă, supranumită "Prințesa Constanței". Pe lângă frumusețe, Corina are și alte atuuri care atrag atenția, fiind o femeie inteligentă, care activează în domeniul afacerilor și al politicii, asemenea tatălui ei”.

Libertatea, pe lângă articolul dedicat nunții, a avut un material despre Gabriela Forea și buclele ei lejere: „Fostul primar al Capitalei a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu decolteul în V, accesorizată în talie cu dantelă aurie, iar în zona bustului având aplicate paiete aurii. Pentru coafură, Gabriela Firea a ales bucle lejere. Firea și-a făcut apariția la brațul partenerului său de viață, Florentin Pandele, care a purtat un costum negru clasic și o cămașă albă”.

Fanatik semnalează faptul că Firea nu a uitat de soțul ei, domnul Pandele: „Rochia a fost accesorizată cu câteva bijuterii fine în zona gâtului, dar și cu două brățări, care de asemenea, nu au ieșit foarte mult în evidență. Chiar și așa Gabriela Firea a atras toate privirile.

De asemenea, politicianul nu a uitat nici de partenerul ei de viață, Florentin Pandele, cu care s-a asortat. Primarul orașului Voluntari a ales pentru eveniment un costum clasic negru”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…