Călăraşi: Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale

Călăraşi: Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale

Poliţiştii oraşului Fundulea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, efectuează, joi, şase percheziţii domiciliare, în judeţul Ilfov, la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale.

Potrivit IGPR, furturile ar fi avut loc în perioada decembrie 2021 - ianuarie 2022 în judeţul Călăraşi.

Vor fi puse în executare şapte mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Fundulea, pentru audieri.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

De asemenea, la acţiuni participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro