„Călătoria blestemaților”. Ce au pățit pasagerii unui avion: „Ne-a spus că nu am fost crescuți corect”

„Călătoria blestemaților”. Ce au pățit pasagerii unui avion: „Ne-a spus că nu am fost crescuți corect”

O însoțitoare de zbor nu a lăsat avionul să decoleze până când pasagerii nu au curățat mizeria lăsată pe culoar. „Ne-a spus tuturor că nu am fost crescuți corect și este dezamăgită de noi toți”, a spus unul dintre călători.

O însoțitoare de bord a refuzat să lase un avion să decoleze până când pasagerii nu au curățat mizeria pe care o lăsaseră în mijlocul culoarului, relatează The Independent , citat de Rotalianul

Orezul vărsat pe culoar, motiv pentru întârzierea unui zbor FOTO Twitter Jennifer Schaper

Incidentul a avut loc la bordul unei aeronave Southwest Airlines pe 15 aprilie 2023, iar un pasager a împărtășit povestea pe rețelele de socializare.

Jennifer Schaper a susținut că în momentul în care a urcat în avion a observat că cineva vărsare orez pe podea.

După ce însoțitoarea de zbor a văzut grozăvia, i-a cerut vinovatului să-și curețe mizeria.

Într-un tweet postat pe măsură ce situația se desfășura, Schaper a spus: „Tocmai am urcat în avion și cineva a vărsat mâncare. Însoțitoarea de bord a țipat „cine a vărsat orez?” și se plimbă în sus și în jos pe culoar. Refuză să decolăm până când cineva nu curăță orezul.”

Într-un al doilea tweet, Jennifer Schaper a numit incidentul #RiceGate și a adăugat: „Oamenii din rândul meu și cu mine acum chicotesc și ea ne privește suspicios”.

Actualizându-și postarea, femeia a scris în continuare: „Încă refuză să plece până când orezul nu a fost curățat. Ei trimit după o mătură. #RiceGate”

Pasagerii au fost mustrați

Ea a atașat și un videoclip, în care însoțitoarea de bord poate fi auzită scuzându-se pentru întârziere și spunând că mizeria trebuie curățată și că nimeni nu își dorește să calce în mâncare.

Într-un alt tweet, Schaper spune că însoțitorul de bord a început să mustre pasagerii.

Chiar și după ce orezul a fost curățat, tot nu a avut loc decolarea, deoarece „o altă femeie nervoasă a mers la toaletă în timpul #RiceGate și încă nu putem decola, pentru că nu este la locul ei,” a scris Schaper.

Vecinii mei de rând au poreclit acest zbor «Călătoria blestemaților»”, a adăugat ea.

Într-o ultimă informare, Schaper a scris pe Twitter: „Actualizare: au fost câteva turbulențe, așa că nu ne-au oferit serviciul de băuturi. Cred că a fost o pedeapsă. #RiceGate @SouthwestAir.”

Sub această ultimă postare, pe rețelele de socializare, un purtător de cuvânt al Southwest Airlines și-a cerut scuze pentru lipsa serviciului de răcoritoare oferit.

O altă cursă cu peripeții

În urmă cu o câteva zile, un alt incident a avut loc într-o aeronavă aparținând companiei Southwest Airlines. Pasagerul care mergea cu o cursă Southwest Airlines din SUA a fost dat pe mâna poliției, care l-a întâmpinat la scara avionului. Într-o criză de nervi în timpul zborului, filmată pe o casetă video, un pasager al unui zbor Southwest Airlines a forțat poliția să vină în întâmpinarea avionului la aterizare.

După ce un bebeluș a început să plângă în avion pentru o perioadă îndelungată de timp, un pasager a cerut însoțitorilor de bord să facă ceva în legătură cu acest lucru înainte de a țipa el însuși.

În înregistrarea video făcută de un pasager din avion, însoțitorul de bord poate fi văzut spunându-i pasagerului adult: "Domnule, țipați!".

Pasagerul a răspuns: "La fel și copilul!".

"OK, ești bărbat", a răspuns însoțitorul.

Însoțitorii de bord îl roagă pe bărbat să nu mai țipe.

"Haideți să fim raționali pentru o secundă", i-a cerut un însoțitor de bord, care a continuat să strige "NU! NU!".

"Nu putem face nimic... este un copil!", a răspuns însoțitorul de bord.

Monique Pass se afla la bordul zborului Southwest în momentul în care s-a produs haosul.

"Dintr-o dată, tipul ăsta a început să țipe din toți plămânii. A durat cu siguranță vreo 5 minute bune, și devenea din ce în ce mai rău, din ce în ce mai rău", a spus Pass.

Bărbatul a mai fost filmat spunând: "Vrei să țip? Vrei să țip? O să țip, țip. Vă rog să opriți copilul", a spus el. Bărbatul care a țipat în timpul zborului a fost întâmpinat de polițiști la poartă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene