Călin Dobra (PSD), succesorul premierului Grindeanu în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

Succesorul premierului Sorin Grindeanu în funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Timiș este, de sâmbătă, social-democratul Călin Dobra, care a renunțat recent la calitatea de deputat pe care a câștigat-o în alegerile din 11 decembrie 2016, redevenind consilier județean.

''Avem o responsabilitate enormă (conducerea CJ Timiș, n.r.) și prin prisma funcției pe care o ocupăm, dar și prin aceea că județul Timiș a dat premier țării, iar aceasta nu poate decât să ne mobilizeze pentru a pune în aplicare anumite proiecte și a le finaliza cu bine'', a declarat presei, după învestire, Călin Dobra.

El a subliniat că cunoaște foarte bine proiectele județului, întrucât timp de două mandate a fost vicepreședintele CJ, prioritare fiind construirea unei maternități pe lângă Spitalul Județean, realizarea centurii de Sud și a Centrului Intermodal pentru Investiții.

''După instalare vreau să avem o întâlnire cu colegii din conducerea CJ și cu cea a Direcției tehnice și voi prezenta planul de atac al județului'', a punctat Dobra.

Călin Dobra a fost votat în ședința de plen de o majoritate de 24 de colegi din PSD, ALDE, PMP, UNPR, precum și doi consilieri liberali, în timp ce împotrivă au votat 12 PNL-iști, iar un consilier a absentat. ''Votul 'împotrivă' al unora dintre colegii consilieri mă va face să mă mobilizez pentru a demonstra că împreună cu echipa de conducere a CJ Timiș vom duce proiectele județului la îndeplinire'', a conchis Călin Dobra.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru