Călin Dobra (PSD), succesorul premierului Grindeanu în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

Călin Dobra (PSD), succesorul premierului Grindeanu în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

Succesorul premierului Sorin Grindeanu în funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Timiș este, de sâmbătă, social-democratul Călin Dobra, care a renunțat recent la calitatea de deputat pe care a câștigat-o în alegerile din 11 decembrie 2016, redevenind consilier județean.

''Avem o responsabilitate enormă (conducerea CJ Timiș, n.r.) și prin prisma funcției pe care o ocupăm, dar și prin aceea că județul Timiș a dat premier țării, iar aceasta nu poate decât să ne mobilizeze pentru a pune în aplicare anumite proiecte și a le finaliza cu bine'', a declarat presei, după învestire, Călin Dobra.

El a subliniat că cunoaște foarte bine proiectele județului, întrucât timp de două mandate a fost vicepreședintele CJ, prioritare fiind construirea unei maternități pe lângă Spitalul Județean, realizarea centurii de Sud și a Centrului Intermodal pentru Investiții.

''După instalare vreau să avem o întâlnire cu colegii din conducerea CJ și cu cea a Direcției tehnice și voi prezenta planul de atac al județului'', a punctat Dobra.

Călin Dobra a fost votat în ședința de plen de o majoritate de 24 de colegi din PSD, ALDE, PMP, UNPR, precum și doi consilieri liberali, în timp ce împotrivă au votat 12 PNL-iști, iar un consilier a absentat. ''Votul 'împotrivă' al unora dintre colegii consilieri mă va face să mă mobilizez pentru a demonstra că împreună cu echipa de conducere a CJ Timiș vom duce proiectele județului la îndeplinire'', a conchis Călin Dobra.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...