Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

Videoclipul prin care Călin Georgescu (N.RED-premierul propus de AUR) arătă modelul său de viață privind dezvoltarea imunității organismului a fost INTERZIS de youtube.com și eliminat, scrie  Cadran Politic .

Ce scrie  Cadran Politic :
 
Am verificat ”Harmful or dangerous content policy” pe  youtube.com . Videoclipul publicat de Călin Georgescu nu se încadrează în acele interdicții. Dovadă este faptul că alte persoane care au promovat pe youtube.com creșterea imunității organismului prin baie în apă rece pe timp de iarnă nu au avut videoclipurile eliminate (vezi  aici  și  aici ).

Singura legătură pe care o putem face privind eliminarea videoclipului promovat de Călin Georgescu este notorietatea sa.

Deținătorii Imperiului Big Tech a investit miliarde de dolari în dezvoltarea de vaccinuri (Biil Gates a investit peste 4 miliarde de dolari), de accea este vital pentru afacerile lor ca toată planeta să fie vaccinată, pentru a obține PROFIT din investiție.

Toate somitățile medicale care au prezentat tratamente alternative împotriva COVID-19 au fost CENZURATE, postările acestora pe canalele de comunicare social-media au fost eliminate.

În urmă cu două săptămâni, maestrul Ion Cristoiu a avut parte de acceași experiență: un videoclip postat de domnia sa pe canalul youtube a fost eliminat, pur și simplu.

Cenzura pe care o practică Imperiul Big Tech, format din companii private care au sediul în SUA, nu este în concordanță cu democrația și dreptul la liberă exprimare. Uniunea Europeană face demersuri pentru a elimina aceste abuzuri practicate de canalele de comunicare social media: Facebook, Twitter, Youtube, ș.a.

Din punctul nostru de vedere, ar trebui ca statele să își dezvolte propriile rețele de internet și de canale social-media și, de asemenea, să găsească un mod tehnic de a impiedica astfel de abuzuri. Spre exemplu, ar trebui să suspende, pe o perioadă determinată, rețelele social-media ori de câte ori cenzurează idei și opinii care nu sunt în concordanță cu politica acestor companii private (Facebook, Twitter, Youtube), dar care respectă Constituția țării.

Cenzura practicată de firmele private, mai sus menționate, încalcă grav Constituția României. Statul prin organele și organismele sale are OBLIGAȚIA de proteja cetățenii români împotriva acestor abuzuri.

Aceste companii private câștigă foarte mulți bani în România. O parte din banii încasați pentru abonamentele la internet ajung în conturile acestora, plus banii încasați pentru reclamele promovate pe rețelele social-media.

În România, toate abonamentele la telefonia mobila au internet, înclusiv cartelele preplătite.

Anul trecut, potrivit datelor ANCOM, erau 22,3 milioane de utilizatori activi de telefonie mobilă, dintre care 9,7 milioane erau persoane fizice pe bază de abonament, 3 milioane erau persoane juridice pe bază de abonament și 9,5 milioane utilizatori pe bază de cartele preplătite active.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...