Calvarul unui român în Spania: chemat de un localnic să muncească, a fost violat și apoi pus să cerșească

Calvarul unui român în Spania: chemat de un localnic să muncească, a fost violat și apoi pus să cerșească

Un român a fost păcălit de un localnic din Spania care îi promitea un loc de muncă în Tolosa, provincia Gipuzkoa. Victima a fost violată timp de trei zile și obligată să cerșească la biserica din localitate, potrivit La Vanguardia .

Un român a fost violat în Spania / Foto: Arhivă

Evenimentele au avut loc în anul 2019, iar săptămâna viitoare Tribunalul din Gipuzkoa îl va judeca pe spaniolul care este acuzat de trafic de persoane și de viol.

Potrivit sursei, parchetul cere pedeapsa de 16 ani de închisoare. În plus, bărbartul ar putea plăti victimei o despăgubire de 20.000 de euro.

Cum a fost păcălit românul

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook în 2019, iar spaniolul i-a promis românului un post de spălător de vase într-un restaurant. Inculpatul s-a oferit chiar să plătească în avans prețul biletului de autocar din România, deoarece tânărul nu dispunea de resursele financiare necesare transportului până în Spania.

Românul a plecat pe 5 noiembrie, a călătorit trei zile cu autocarul și în localitatea Tolosa a fost întâmpinat de inculpat.

Inculpatul i-a cerut victimei să îi înmâneze documentul de identitate, sub pretextul că în acest fel se va asigura că își va recupera banii pe care îi oferise pentru transport. În fața refuzului victimei, inculpatul i-a buletinul cu forța. Ulterior, tânărul a fost violat, potrivit rechizitoriului Parchetului.

Violurile s-ar fi repetat o zi mai târziu, în timp ce presupusul agresor a răbufnit la adresa victimei: „Pentru asta te-am adus din România, ca să ți-o trag".

Textul Parchetului detaliază că, în toate aceste agresiuni, rezistența exercitată de victimă „a fost inutilă", dată fiind „corpolența și forța superioară" a inculpatului. Spaniolul a insistat spunând că românul va plăti prin raporturi sexuale șederea în Spania.

Victima a înceract să fugă, dar a fost prinsă de agresor și adusă înapoi.

Parchetul consideră că aceste fapte constituie o infracțiune continuată de viol și o alta de trafic de persoane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”