Camelia Potec, jefuită în Barcelona! Șefa natației e revoltată de poliția spaniolă

Camelia Potec, jefuită în Barcelona! Șefa natației e revoltată de poliția spaniolă

Camelia Potec (41 de ani), preşedinta Federaţiei Române de Nataţie, a povestit sâmbătă, pe rețelele sociale, că a fost jefuită la Barcelona. Hoții au spart mașina închiriată de președinta federației de natație, în timp ce fosta sportivă se afla într-un centru comercial, și au furat o parte din bagaje.

Camelia Potec a avut parte de o surpriză neplăcută în Barcelona. Foto Sportpictures

Camelia Potec s-a plâns de faptul că majoritatea secțiilor de poliție din Barcelona erau închise. "Bună dimineața, după o seară groaznică. Jefuită în Barcelona! Au distrus maşina închiriată. Sunt bine... Mi-au furat doar o parte din bagaje. Plus stresul, declaraţiile la poliţie şi... Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă mai repede!

Pentru cei care călătoresc la Barcelona în weekenduri și au nevoie, Doamne-ferește, de poliție! Pe mine m-a ajutat un taximetrist să ajung la “singura secție de poliție deschisă”. Am descoperit pe internet, după aceea, că ar fi totuși mai multe…", a scris Camelia Potec pe Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”