Camelia Şucu, despre căsătoria şi divorţul de Dan Şucu: „Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă”

Camelia Şucu, despre căsătoria şi divorţul de Dan Şucu: „Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă”

Şi-au construit un business şi o viaţă împreună. Credeau că vor ajunge să îmbătrânească împreună, dar povestea lor s-a terminat brusc, în urmă au rămas însă multe dezamăgiri. Camelia Şucu a trebuit să renunţe la bărbatul iubit, dar şi la afacerea în care investise atâta muncă.

“Eu eram studentă la Medicină, el era ghid la ONT, ne-am întâlnit la Poiana Braşov. Era ghid pentru un grup de irlandezi, iar eu eram pe atunci împreună cu un instructor de ski, o relaţie de o iarnă, să ne înţelegem totuşi, pe vremea aceea relaţiile nu erau atât de libere ca acum, nu se consumau complet. Cel mult platonic cu puţin pupat. Continuarea era mult mai târziu. Atunci ne-a făcut cunoştinţă colega mea de liceu, cu care sunt şi acum foarte bună prietenă.

Revenind, într-o altă zi ne-am întâlnit din nou, eu cu Dan, după Poiana Braşov. Eram lângă magazinul Eva – existau doar telefoanele cu monedă – eu tocmai îl sunam pe tata să îi spun că secretara Ministrului Turismului m-a ajutat să pot face rost de o cameră în Poiana Braşov. Tocmai terminasem sesiunea de iarnă şi voiam să plec la munte cu nişte prietene. Acolo ne-am văzut întâmplător (deşi nimic nu e întâmplător). Apoi, ne-am mai văzut încă o dată la munte. Cam aşa a început.

Nu aş putea spune că a început cu o pasiune nebună, dar s-a construit pas cu pas”, povesteşte Camelia Şucu pentru Life.ro .

S-au cunoscut în ianuarie, iar pe 25 august a fost cerută de soţie. “Mi-am anunţat şi eu părinţii care tocmai veniseră dintr-o excursie din ţările socialiste. Când au auzit, să cadă de pe scaun, nu prea voiau, mama era speriată ca nu cumva să nu mai învăţ, treceam în anul doi de facultate. Ne-am căsătorit anul următor, pe 1 iunie. Fără să ne cunoaştem, practic, foarte bine.

Despărţirea i-a frânt inima, poate şi pentru că a venit la pachet şi cu alte dezamăgiri, dar şi cu lucruri despre care nu ştia.

“Pentru mine, divorţul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni.

Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie. Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut.

Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-şi face o altă relaţie, deşi o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie şi să îşi aroge toate drepturile şi toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă", mai spune femeia de afaceri pentru Life.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…