Camera Deputaților: Luni - Comisia juridică ar putea să dezbată și să dea raport pe OUG 14

Camera Deputaților: Luni - Comisia juridică ar putea să dezbată și să dea raport pe OUG 14

Comisia juridică a Camerei Deputaților urmează să dezbată luni și să întocmească raport pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 referitoare la Codurile penale.

Președintele Comisiei, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat săptămâna trecută că va cere conducerii Camerei aprobarea unui program de lucru, pentru luni de la ora 15,00, pentru dezbaterea și elaborarea unui raport pe OUG 14.

"Comisia juridică a Camerei Deputaților a ajuns la un consens — OUG 14 să fie adoptată, iar situația OUG 13 să fie clarificată. (...) Voi solicita Biroului permanent ca luni să lucrăm în paralel cu plenul, în așa fel încât plenul să se poată pronunța luni sau marți pe ordonanța 14, să o aprobe. Ordonanța 13 nu a venit", a spus Nicolicea miercuri .

Ordonanța 14/2017 a fost adoptată de Senat, iar Camera este for decizional. Ordonanța 13/2017 se află în dezbateri la Senat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...