Cameron Diaz nu se teme de bătrâneţe. Cum arată actriţa, la 43 de ani, fără machiaj şi Photoshop - GALERIE FOTO

Cameron Diaz nu se teme de bătrâneţe. Cum arată actriţa, la 43 de ani, fără machiaj şi Photoshop - GALERIE FOTO

Cameron Diaz a făcut un gest curajos. Actriţa a postat pe contul său de Instagram o imagine prin care încearcă să-şi promoveze noua sa carte "The Longevity Book". Vedeta apare fără pic de machiaj, naturală şi mai ales fără retuşurile făcute în Photoshop.

Cameron Diaz nu se teme de bătrâneţe. Cum arată fără machiaj şi Photoshop

Actriţa Cameron Diaz susţine că se simte mai bine în prezent decât atunci când avea 25 de ani. Vedeta de 43 de ani ştie să-şi accepte vârsta şi să îmbătrânească frumos, scrie One

„Îmbătrânitul este poate cea mai frumoasă parte a vieţii, dacă ai informaţiile necesare şi abordarea corectă. Este o călătorie spirituală şi emoţională. Ştiu mult mai multe lucruri acum decât am ştiut toată viaţa. Mă cunosc mult mai bine la această vârstă”, a declarat actriţa, potrivit The Independent.

Cameron Diaz demonstrează că forma sa fizică excelentă poate fi menţinută prin intermediul mişcării şi antrenamentelor constante pe care le desfăşoară. Pentru a-şi menţine silueta actriţa urmează un program regulat de exerciţii Pilates şi a negat de fiecare dată zvonurile potrivit cărora ar folosi Botox sau seruri pentru înlăturarea ridurilor.

Citeşte continuarea în One

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...