Camila Giorgi, anchetată în Italia într-un scandal uriaș: Povestea poate avea urmări grave

Camila Giorgi, anchetată în Italia într-un scandal uriaș: Povestea poate avea urmări grave

Pandemia de COVID-19 merge înainte, dar e deja istorie pentru mulți oameni. Asta după ce, acum un an, cifrele zilnice ale cazurilor erau la mare căutare pentru diverși luptători cu SARS-CoV-2.

Camila Giorgi, una dintre cele mai frumoase sportive din circuitul WTA.

Chiar dacă latura apocaliptică a pandemiei s-a încheiat, poveștile ei horror mai apar, periodic. Iar acum, potrivit Eurosport , un mare scandal a lovit o sportivă din Italia, acuzată că și-ar fi luat un certificat fals de vaccinare. Vorbim despre frumoasa Camila Giorgi (30 de ani, 67 WTA), a 5-a sportivă din Italia în clasamentul WTA.

Giorgi e anchetată acum, pe motiv că ar fi apelat la un medic specializat în „vaccinare la chiuvetă“. Acest termen a apărut în pandemie, în descrierea celor care au fost interesați doar de certificat, nu și de serurile care oferă protecție împotriva formelor grave ale bolii. Ziarul italian, „La Repubblica“, susține că poliția ar fi intervenit în acest caz în care e implicată și Camila Giorgi.

Ocupanta locului 67 WTA a putut juca la US Open 2022 – a fost eliminată în turul II – datorită faptului că deține certificat de vaccinare. În caz contrar, la fel ca Novak Djokovici, ar fi fost nevoită să rateze ultimul Grand Slam al anului. Dacă se va dovedi că Giorgi și-a falsificat certificatul de vaccinare, ea poate fi obligată să returneze banii câștigați la US Open. Vorbim despre suma de 121.000 de dolari, încasată pentru accederea în turul II.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”