Camilla, soţia regelui Charles al III-lea, testată pozitiv cu coronavirus. Care este starea sa de sănătate

Camilla, soţia regelui Charles al III-lea, testată pozitiv cu coronavirus. Care este starea sa de sănătate

Coronavirusul face victime, în continuare, de această dată la Palatul Buckingham. Camilla, soţia regelui Charles al III-lea al Regatului Unit, a fost testată pozitiv. Familia Regală a transmis un comunicat despre starea sa de sănătate.

Camilla, soţia regelui Charles al III-lea, are coronavirus FOTO Getty Images

Regină-consoartă s-ar fi confruntat cu simptome asemănătoate unei răceli. Soţia suveranului britanic, în vârstă de 75 de ani, a fost, ulterior, testată pozitiv cu COVID-19.

„După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19.”, a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă, citat de Reuters.

Din acest motiv, a fost nevoită să își anuleze toate angajamentele pentru această săptămână.

„Cu mult regret, ea şi-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână şi a prezentat scuzele sale sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele. ”, se precizează în acelaşi comunicat

Camilla a mai avut coronavirus, anul trecut

Atât regele Charles al III-lea, cât şi soţia lui sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, inclusiv cu o doză booster, iar Camilla a contractat deja COVID-19 o dată, în februarie 2022, la scurt timp după soţul ei.

Mult timp neapreciată de britanici, care o considerau femeia care a distrus o căsnicie regală, Camilla, fosta amantă a prinţului Charles, s-a căsătorit în cele din urmă cu acesta în anul 2005.

Potrivit dorinţelor exprimate de regina Elisabeta a II-a, Camilla a devenit regină-consoartă atunci când Charles a devenit rege după decesul mamei sale, pe 8 septembrie 2022.

Camilla va fi încoronată alături de regele Charles al III-lea în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc pe 6 mai la Abaţia Westminster din Londra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...