Camionul Dracula, cu sicriu alb în loc de pat. Șoferul Ovidiu Orădan: „Dorm foarte bine” FOTO

Camionul Dracula, cu sicriu alb în loc de pat. Șoferul Ovidiu Orădan: „Dorm foarte bine” FOTO

Un șofer de camion este atât de pasionat de meseria lui, încât a investit peste 70.000 de euro în tunarea mastodontului său. TIR-ul lui Ovidiu Orădan din Arad face furori pe oriunde ajunge.

Camionul Dracula face furori pe șosele FOTO Ovidiu Orădan

Ultima acțiune la care a participat a fost evenimentul Truck Tuning Art, desfășurat în primul weekend din august (5-6 august 2023) la Alba Iulia. Peste 100 de pasionaţi au venit pentru a-și expune camioanele tunate, pictate cu scene din filme celebre sau cabinele transformate în dormitoare de lux pe roţi.

Şoferii de camioane prezenți la cel mai mare eveniment de acest gen din România au abordat diferite tematici, de la cele personale până la persoanje din filme sau legende ca Dracula, Hulk, Venom sau Iron Man.

„Sicriul” din camion este patul șoferului FOTO Ovidiu Orădan

„Sicriul” din camion este patul șoferului FOTO Ovidiu Orădan

A ieșit în evidență, ca de fiecare dată, camionul lui Ovidiu Orădan din Arad. Pictura și interiorul sunt inspirate din razboaiele lui Vlad Tepeș cu turcii și prezintă inclusiv otomani trași în țeapă, dar include și imaginea castelului Bran.

În cabina camionului totul este aranjat ca în legendele cu Dracula. Interiorul este îmbrăcat în piele inscripționată cu însemne inspirate din poveștile cu vampiri și vârcolaci. În loc de pat are un sicriu alb, în care acesta spune că doarme fără probleme în parcările de pe traseele curselor pe care le face prin Europa.

„Am tunat camionul într-o temă românească, ca pe oriunde merg să reprezentăm țara de unde suntem. Oriunde m-am dus în Europa am impresionat și mi s-au cerut fotografii. Și da, dorm foarte bine în sicriu“, râde arădeanul Ovidiu Orădan.

Camionul Dracula în Cetatea Alba Iulia FOTO Ovidiu Orădan

Camionul Dracula în Cetatea Alba Iulia FOTO Ovidiu Orădan

Camionul Dracula impresionează prin unitatea picturii – tema de pe cabină fiind continuată pe semiremorca de tip izotermă , efortul și investiția fiind mult mai mari decât alegând o prelată imprimată. Interiorul continuă tema de sorginte românească, fiind adăugate decorațiuni mai mult sau mai puțin convenționale – un sicriu, statuete, căni cu motive specifice etc.

FOTO Ovidiu Orădan

FOTO Ovidiu Orădan

Toate decorațiunile de interior au fost realizate manual timp de aproape 8 luni atât pentru autotractor, cât și pentru semiremorcă. Cu banii investiți în decorarea camionului putea să își cumpere un alt camion de un an vechime, dar a ales să-și satisfacă pasiunea.

Ovidiu deține o firmă de transport marfă și merge cu camionul său spectaculos prin toată Europa. Până în prezent a parcurs cu camionul Dracula peste 500.000 de kilometri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat