Campania ELECTORALĂ începe cu aproape 40% dintre români „TĂCUȚI”! Sondajele aruncate pe piață, INTOXICĂRI ORDINARE!

Campania ELECTORALĂ începe cu aproape 40% dintre români „TĂCUȚI”! Sondajele aruncate pe piață, INTOXICĂRI ORDINARE!

A început campania electorală, oameni buni. Și 40% la sută dintre votanții României tac. Ceea ce se livrează oficial și pe surse sunt doar intoxicări care fac parte din strategiile consultanților de campanie. Chiar dacă cineva ar fi cinstit și ar prezenta proiecții corecte, în condițiile în care 40% din electorat e mut, deocamdată, în așteptarea zilei votului, marja de eroare este mult prea mare ca să poată fi reglată statistic!

În urmă cu câteva zile v-am spus că în SUA unul din cinci americani refuza să răspundă la sondaje, să-și exprime opțiunea de vot. Și acest lucru s-a reflectat în rezultatele finale! Toți cretinii care dau acum din gură o fac gratuit. Și asta cu muții, cu tăcuții nu este singura similitudine între România și SUA. 

Ca și în SUA, televiziunile și presa tradițională sunt în slujba democraților. Joi seară s-a consemnat, printr-o emisiune-covor, trecerea oficială și a Digi24 în tabăra PSD. Cablurile din București ale societății care finanțează postul de televiziune au înclinat balanța. Firea a știut pe ce buton să apese.

Și nu este singura similitudine. Însă campania electorală e lungă. E timp pentru toate... Inclusiv pentru amănunte de genul consultanților evrei ai lui Liviu Dragnea și PSD, că deh, tot suntem români verzi, la tembelizor...Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”