Campionatul European de Sex debutează săptămâna viitoare. Unde are loc prima ediție și ce probe sunt

Campionatul European de Sex debutează săptămâna viitoare. Unde are loc prima ediție și ce probe sunt

Din 8 iunie, la Gotteborg, în Suedia, va avea loc prima ediție a Campionatului European de Sex. Cuplurile vor concura între 45 și 60 de minute și vor exista probe precum preludiu, seducție sau masaj

În Suedia are loc Campionatul European de Sex, recunoscut aici ca sport FOTO reallitatea.md

Reprezentanți din 20 de țări vor participa la prima ediție a Campionatului European de Sex, care va debuta în data de 8 iunie, în Suedia . În țara scandinavă, sexul este considerat drept sport de către Federația Suedeză de Sex, care patronează cluburi ce au în componență sportivi, așa cum se întâmplă în toate ramurile.

Concurenții vor participa la 16 probe diferite, în urma cărora vor acumula un punctaj și se va stabili cuplul campion european la sex.

Campionatul European de Sex din Suedia FOTO Latestly

Campionatul European de Sex din Suedia FOTO Latestly

Cele 16 probe sunt cele de seducție, masaj al diferitelor părți ale corpului, masaj al zonelor erotice de pe corpul adversarului, preludiu – sex oral, penetrare, rezistență fizică, aspect, performanță, creativitate în schimbarea pozițiilor, rezistența și numărul de orgasme într-un anumit timp, performanța artistică și schimbul de poziții, creșterea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace în timpul competiției, cea mai frumoasă poză, comunicarea în opinia publicului și a juriului, cuplul care a fost cel mai activ în timpul competiției și cea mai tare poziție de Kamasutra.

Va exista câte un premiu special pentru cel mai popular cuplu în opinia publicului și în opinia juriului. Până acum s-au înscris pentru această primă ediție 20 de cupluri din mai multe țări europene. La fel ca în cazul reprizelor de fotbal, fiecare concurs va dura 45 de minute, însă sunt acceptate „prelungiri” până la cel mult o oră.

Regulamentul competiției spune că, în stabilirea câștigătorilor contează 70% din părerea publicului și 30% din cea a juriului format din trei jurați. Federația Suedeză de Sex a luat ființă în 2016, an din care sexul este considerat sport în țara nordică.

Competiția de la Gotteborg va dura mai multe săptămâni, perioadă în care se va derula câte 6 ore pe zi. Scopul competiției este de a promova sănătatea sexuală și diversitatea, potrivit Latestly .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”