Campionul șmecheriei, Andrew Tate, ar fi încălcat legea și în arest

Campionul șmecheriei, Andrew Tate, ar fi încălcat legea și în arest

Nu mai este un secret faptul că fraţii Tate încearcă, fără succes, să convingă judecătorii să îi lase sub control judiciar. Cu toate astea, de fiecare dată s-au lovit de refuzul autorităţilor. Spynews.ro a aflat zvonul care circulă pe la colțuri. Care ar fi, de fapt, motivul real pentru care judecătorii s-ar pune de-a curmezișul.

Aşadar, se ştie foarte clar care sunt regulile atunci când eşti în arest. Nu ai voie să primeşti vizite în afara programului de vizite. Nu ai voie să vorbeşti la telefon decât cu persoanele cu care ai primit acordul să vorbeşti. Aparent, Andrew Tate a găsit șmecheria prin care a încercat să fenteze autorităţile. Acum, sinceri să fim, nu e primul care practică această tehnică. Despre ce este vorba? Simplu!

Deşi are voie să vorbească doar cu anumite persoane, Andrew a sunat la persoanele de pe listă, dar acele persoane l-au băgat în conferinţă şi cu alte persoane. Deci teoretic, el a sunat pe cine are voie. Practic, i s-a făcut legătura cu cine a vrut el. Ce nu a anticipat însă milionarul a fost faptul că, aşa cum ar fi trebuit să ştie, dar nah... lipsa de experienţă în ale problemelor cu justiţia îşi spune cuvântul... este că toate convorbirile sunt monitorizate. Deci, practic, autorităţile au ştiut imediat şmecheria pe care o încearcă Andrew Tate.

Mai mult, nu doar acest lucru l-a greşit. Din surse, unii spun că în aceste convorbiri, Andrew Tate ar fi dat indicaţii oamenilor săi să găsească pe cineva căruia sa îi dea şpagă pentru a ieşi din arest. Din nou, autorităţile care monitorizează tot au ştiut planul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina