Canada: Inel de logodnă, găsit după 13 ani ... pe un morcov

Canada: Inel de logodnă, găsit după 13 ani ... pe un morcov

O femeie de 80 de ani din Canada, care a crezut că și-a pierdut pentru totdeauna inelul de logodnă, și-a recuperat după 13 ani prețioasa bijuterie, găsită la mijlocul unui morcov, relatează AFP.

Mary Grams, 84 de ani, a povestit presei locale că și-a pierdut în 2004 inelul de logodnă, pe care îl purta din 1951, în timp ce rupea buruienile la ferma familiei sale din Alberta.

Stânjenită de această pierdere, ea și-a cumpărat un inel nou și nu i-a spus nimic soțului ei. Doar fiul lor cunoștea micul secret. Soțul ei a murit în 2012, la puțin timp după ce aniversaseră 60 de ani de căsătorie.

Săptămâna aceasta, nora doamnei Grams, Colleen Daley, care locuiește la fermă, a găsit prețiosul inel în timp ce culegea morcovi în grădina familei. Diform, morcovul era încins la mijloc cu un inel.

"Nu-mi credeam ochilor", a declarat Colleen Daley postului CBC. "Mi-am întrebat soțul dacă recunoaște inelul și mi-a spus că da. Se află chiar la mijlocul acestui morcov", a povestit ea.

Doamna Grams nu credea să-și mai recapete vreodată bijuteria.

Nu este însă singurul caz de acest fel. O femeie din Suedia și-a găsit verigheta pe un morcov în 2011, la 16 ani după ce o pierduse în grădina de legume.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…