Candidatul PSD din Deveselu, care în urmă cu o săptămână a murit de coronavirus, a câştigat alegerile

Candidatul PSD din Deveselu, care în urmă cu o săptămână a murit de coronavirus, a câştigat alegerile

PSD câştigă alegerile în comuna Traianu, fief liberal, transmite  gazetanouă.ro

La Deveselu, Ion Aliman, candidatul PSD, care în urmă cu o săptămână a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, a câştigat alegerile.

Numele primarului decedat al comunei Deveselu, Ion Aliman, care candida la scrutinul de duminică pentru un nou mandat, din partea PSD, a rămas pe buletinele de vot deoarece aceste documente au fost tipărite înainte de decesul candidatului, potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Olt.

În afară de numele primarului decedat Ion Aliman, candidat PSD, pe buletinele de vot pentru alegerea primarului comunei Deveselu mai sunt două nume: Ion Păun, candidat ALDE şi candidatul PMP, Dumitru Manuel Nică.

Ion Aliman a decedat pe 17 septembrie, la un spital din Capitală, la aproximativ o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. El a fost ales primar al comunei Deveselu în iunie 2012, apoi a a obţinut un nou mandat în 2016, şi acum candida pentru al treilea mandat, din partea PSD.

Ion Aliman a fost ofiţer de marină timp de 30 de ani, din care 20 de ani a fost căpitan de navă de pasageri.

În perioada în care Ion Aliman a fost primar al comunei Deveselu, în localitate a fost operaţionalizat la baza militară sistemul de apărare antirachetă, componentă a sistemului NATO de apărare împotriva rachetelor balistice.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?