CANNES 2016. Puştoaica Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, divă pe covorul roşu - VIDEO

CANNES 2016. Puştoaica Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, divă pe covorul roşu - VIDEO

Lily-Rose Depp străluceşte în rochii Chanel la Cannes, călcându-le pe urme celebrilor ei părinţi, Johnny Depp şi Vanessa Paradis. Debordând de naturaleţe, Lily-Rose a uimit publicul cu outfit-ul său rebel, inclusiv pe Vanessa Paradis, membră a juriului pentru competiţia oficială la Cannes 2016.

CANNES 2016. Puştoaica Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, divă pe covorul roşu (Imagine: lejdc.fr)

Săptămâna aceasta, pe covorul roşu al festivalului de la Cannes, Lily-Rose Depp, fiica celebrului actor American Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, a furat privirile tuturor spectatorilor, arătând încă o dată că "aşchia nu sare departe de trunchi", transmite usatoday.com.

Lily-Rose a zâmbit fermecător în faţa fotografilor, la doar 16 ani. Jurnaliştii din toată lumea au numit-o "carismatică şi de o frumuseţe răpitoare".

Deşi tatăl sau nu a putut să ajungă la festival, asta nu a împiedicat-o pe tânăra Lily să-şi exercite rolul de star în devenire. Ea a jucat rolul Isadorei Duncan din filmul “The Dancer”, debutul regizoral al franţuzoaicei Stephanie di Giusto. "The Dancer" a fost selectat la Cannes 2016, în secţiunea "Un certain regard" Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea. Pelicula imortalizează viaţă tumultoasă a dansatoarei de origine americană, Loie Fuller.

Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii: Lily Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.

Cuplul s-a despărţit în 2012, iar, în prezent, Johnny Depp este logodit cu actriţa Amber Heard.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...