CANNES 2017: Diane Kruger, premiul pentru interpretare feminină în filmul 'In The Fade'

CANNES 2017: Diane Kruger, premiul pentru interpretare feminină în filmul 'In The Fade'

Actrița germană Diane Kruger a primit premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la cea de-a 70-a ediție a Festivalului de la Cannes pentru rolul său în filmul 'In The Fade', al regizorului Fatih Akin, relatează duminică AFP.

Fosta top model blondă, exilată la Hollywood și obișnuită cu superproducțiile, Kruger joacă rolul unei mame care se răzbună pentru moartea soțului său de origine turcă și a fiului său într-un atentat comis de o grupare neo-nazistă.

"Fatih, fratele meu, îți mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai permis să joc în acest film", a declarat actrița acceptând premiul.

În cariera sa, Diane Kruger a lucrat cu regizorii Wolfgang Petersen ('Troie'), Quentin Tarantino ('Inglourious Basterds'), și francezul Benoît Jacquot ('Les adieux ŕ la reine').

'In The Fade' i-a oferit primul său rol într-o producție germană, cu un cineast german de origine turcă la cârma filmului pe care îl apreciază în mod deosebit și alături de care și-a dorit de mult să lucreze.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria