Cântăreața despre care Florin Călinescu a întrebat „Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?” cere 10.000 de euro pe oră să cânte în noaptea de Revelion

Cântăreața despre care Florin Călinescu a întrebat „Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?” cere 10.000 de euro pe oră să cânte în noaptea de Revelion

Cântăreața despre care Florin Călinescu a întrebat „Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?” cere 10.000 de euro pe oră să cânte în noaptea de Revelion. Se pare că interpreta de muzică de petrecere ia 10.000 de euro pe oră, în noaptea de Revelion, potrivit protv.ro , care citează RTV.

Florin Călinescu: Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?

În aprilie 2021, Florin Călinescu a văzut numele Vlăduței Lupău în titlul unui articol, moment în care s-a întrebat cine este această vedetă, de care nu a auzit. Felul în care s-a adresat a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. Dealtfel, nici Alexandra Dinu nu auzise de artista originară din Cluj.

„Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?/ Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?”, au întrebat cei doi jurați.

Andra și Smiley au intervenit imediat și le-au explicat Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu cine este Vlăduța Lupău. „Smiley: O cântăreață de muzică populară./Andra: O cântăreață din Cluj, da”, au explicat cei doi cântăreți.

În continuare, Florin Călinescu a citit niște versuri scoase din context, după care a continuat cu încă o înjurătură în fața colegilor.

„Călinescu: I-auzi: ‘În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă’.

Andra: Ce legătură are (n.r. versurile citite de Călinescu) cu…?/ Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p…i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a continuat discuția juraților.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?