Cântărețul Adrian Sînă, acuzat că ar da țepe la nunți. Cum se apără artistul

Cântărețul Adrian Sînă, acuzat că ar da țepe la nunți. Cum se apără artistul

Adrian Sînă a fost acuzat, recent, de o mireasă că ar da țepe la nunți. Ea spune că i-ar fi dat avansul, dar acesta a anulat cântarea cu numai câteva săptămâni înainte. Motvul ar fi fost că a ales să meargă la o altă nuntă, în Craiova, ceea ce a înfuriat-o pe mireasă.

Adi Sînă e acuzat că dă țepe la nunți

Ne-a anunțat că e în Asia, dar era la Craiova”, îl acuză mireasa din Cluj, revoltată. Ea susține că ar fi dat, încă din 2022, un avans generos, de 1.500 de euro. Dar cu trei săptămâni înainte de nuntă, acesta a anunțat că nu mai poate să cânte la nunta ei și a returnat avansul, arătând că are un turneu în Asia.

Mireasa însă s-a înfuriat groaznic atunci când a văzut pozele pe Instagram, în care Adi Sînă cânta la o nuntă în Craiova. „Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe Story”, a arătat mireasa.

Adi Sînă însă s-a apărat foarte vehement.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce a spus artistul despre aceste acuzații.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB