Cântărețul britanic Chris Rea în stare "stabilă", după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

Cântărețul britanic Chris Rea în stare "stabilă", după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

Cântărețul britanic Chris Rea s-a prăbușit pe scenă în mijlocul unui concert susținut sâmbătă seara la Oxford, însă în prezent starea sa ar fi "stabilă", potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță local, citat de DPA.

Artistul în vârstă de 66 de ani, cunoscut pentru pentru melodia "Driving home for Christmas", se afla pe scena de la New Theater Oxford de 40-45 de minute atunci când a căzut pe spate, ținând chitara în mâini, a relatat Press Association, citând martori oculari.

"S-a prăbușit pe scenă pe spate. Nu era nimeni acolo să-l prindă", a povestit unul dintre participanții la concert, Darren Fewins, care a venit la spectacol alături de soția sa. "A rămas pe spate timp de aproximativ două minute înainte să fie coborâtă cortina", a declarat acesta.

Rea, devenit faimos în anii '70-'80, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în anul 2000, iar anul trecut a suferit un accident vascular cerebral, potrivit postului britanic Sky News.

Artistul este în prezent în turneu și avea programate concerte la Brighton (duminică) și la Bournemouth (marți).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?