Căpușele PSD / În timp ce Ciolacu se laudă că tăie cheltuielile, se „operaționalizează” o nouă companie, a cărei activitate dublează CNAIR, cu salarii uriașe și sporuri fără număr

Căpușele PSD / În timp ce Ciolacu se laudă că tăie cheltuielile, se „operaționalizează” o nouă companie, a cărei activitate dublează CNAIR, cu salarii uriașe și sporuri fără număr

În timp ce Ciolacu se laudă că va tăia cheltuielile statului, se „operaționalizează” o nouă companie, cu salarii uriașe și sporuri fără număr. Este vorba de Compania Națională de Infrastructură Rutieră (CNIR) care „se va ocupa de proiectele de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier potrivit necesităților de deplasare a cetățenilor și de circulație a mărfurilor”, scrie defapt.ro.

Compania este subordonată ministerului Transporturilor, condus de Sorin Grindeanu.

Un angajat din această companie care ocupă o oarecare funcție de conducere poate ajunge la circa 45.000 de lei pe lună, plus tichete de masă, tichete cadou și vouchere de vacanță.

CNIR dublează, practic, activitatea CNAIR, de la care preia noile proiecte de investiții.

La 25 august, CNIR a publicat anunțuri de recrutare a 51 de angajați. Potrivit unui document de pe site-ul ministerului Transporturilor, salariile vor fi uriașe la CNIR, iar sporurile sunt fără număr.

O nouă companie cu salarii uriașe și sporuri fără număr

Astfel, inginerii, consilierii juridici sau arhiviștii cu zero ani experiență profesională vor avea între 8.700 și 15.000 lei pe lună. cei cu experiență de peste trei ani ajung la 23.000 de lei.

Un consilier al directorului general, cu zero ani expereință, va primi până în 18.000 de lei pe lună. Aproape toți șefii din instituție, de la cei care vor conduce un compartiment la directorul adjunct pot avea un maxim de 23.500 de lei pe lună. Pentru a ocupa o funcție de conducere este însă necesară o vechime de minimum trei ani în domeniul studiilor absolvite și studii superioare de lungă durată și minim un an vechime în companie cu precizarea că nu se aplică până la 31 Decembrie 2025.

Însă șefii instituției vor avea un spor de conducere consistent.

Iată lista sporurilor și primelor oferite de CNIR:

  • Între 15 și 50% spor de funcție de conducere
  • Pentru simpla vechime în muncă, sporurile încep de la 12% – pentru trei ani de vechime și ajung la 25%, la 20-30 de ani vechime
  • 20% – spor implementare proiecte europene
  • 30% spor control financiar
  • Toți salariații vor beneficia de tichete de masa, tichete cadou și vouchere de vacanță
  • Tichete cadou: 8 martie – Ziua Femeii – 300 lei, Sărbătorile Pascale – 550 lei, 1 iunie – Ziua copilului – 300 lei/ fiecare copil al anagajatului și Sărbătorile de Crăciun – 550 lei / salariat + 300 lei / fiecare copil al angajatului.
  • Conducerea CNIR anunță că pot fi acordate și „alte sporuri legale”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat