Caraş-Severin: Bărbatul din Reşiţa găsit pozitiv la analizele COVID-19, transferat la Timişoara

Caraş-Severin: Bărbatul din Reşiţa găsit pozitiv la analizele COVID-19, transferat la Timişoara

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, din Reşiţa, în cazul căruia s-a confirmat diagnosticul de infecţie cu COVID-19, a fost transferat, marţi seara, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa la Spitalul 'Victor Babeş' din Timişoara, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din Caraş-Severin, Daniel Botgros.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu simptome oarecum atipice, dar a fost izolat şi i s-au recoltat probe de sânge, care au ieşit pozitive în ceea ce priveşte infecţia cu COVID-19.

"Primul set de analize a fost neconcludent, iar al doilea a ieşit pozitiv. În această seară a fost, însă, transferat la Spitalul Victor Babeş din Timişoara. Soţia bărbatului în cauză a spus că s-a întâlnit cu o persoană care se văzuse cu o altă persoană ce a fost în contact cu o alta, infectată cu coronavirus. Soţia pacientului este în acest moment izolată la domiciliu, conform protocolului, şi este asimptomatică. De asemenea, se va demara şi ancheta în ceea ce priveşte contacţii", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin.

Grupul de Comunicare Strategică a informat, marţi seara, că printre ultimele trei persoane confirmate de îmbolnăvire cu noul coronavirus se numără şi bărbatul respectiv din Reşiţa. AGERPRES / (AS - autor: Paula Neamţu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

4 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

5 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …