Caraș-Severin: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Caraș-Severin: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Un număr de 12 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, joi, de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Caraș-Severin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, care efectuează, la această oră, 18 percheziții domiciliare, în județele Caraș-Severin și Mehedinți, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Caraș-Severin.

"În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează 18 percheziții domiciliare, pe raza județelor Caraș-Severin și Mehedinți. Perchezițiile sunt desfășurate la domiciliile unor persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă. Vor fi puse în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale", se precizează în comunicat.

La acțiune participă și polițiști de la ordine publică, de la investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Caraș-Severin.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

AGERPRES / (AS — autor: Paula Neamțu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...