Caraș-Severin: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Un număr de 12 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, joi, de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Caraș-Severin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, care efectuează, la această oră, 18 percheziții domiciliare, în județele Caraș-Severin și Mehedinți, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Caraș-Severin.

"În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează 18 percheziții domiciliare, pe raza județelor Caraș-Severin și Mehedinți. Perchezițiile sunt desfășurate la domiciliile unor persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă. Vor fi puse în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale", se precizează în comunicat.

La acțiune participă și polițiști de la ordine publică, de la investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Caraș-Severin.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

AGERPRES / (AS — autor: Paula Neamțu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!

5 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…