Caraș-Severin: Peste 500 de reșițeni au protestat pe străzile municipiului

Caraș-Severin: Peste 500 de reșițeni au protestat pe străzile municipiului

Peste 500 de reșițeni au ieșit, miercuri seara, în stradă, pentru a protesta împotriva actelor normative privind grațierea și modificarea codurilor penale, adoptate marți seara de Executiv.

'Am ieșit în stradă pentru că este inadmisibil să se întâmple așa ceva. Când, în sfârșit, după ani de zile, se mișcă și la noi ceva împotriva corupției, acum vrem să stopăm acest lucru. Vrem să trăim într-o țară curată. Ne-au aruncat la pensii și la salarii câte o firimitură, ca să ne închidă gura, iar apoi au venit cu așa ceva. Dar nu ne lăsăm. Vrem ca cei tineri, copiii noștri, să trăiască într-o țară normală. Luptăm să încercăm să combatem ceea ce se întâmplă', a spus unul dintre protestatari.

Din centrul civic, protestatarii s-au deplasat la sediul organizației municipale a PSD Reșița și, mai apoi, la sediul filialei județene a Partidului Social Democrat Caraș-Severin, după care s-au întors în fața Palatului Administrativ din Reșița.

Cel mai probabil, protestele vor continua la fel de pașnic, la Reșița, și în zilele următoare, susțin protestatarii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?