Care este interlopul dintre ei?/Faraonu de la Madrid și fiul judecătorului Covei, la piscina familiei

Care este interlopul dintre ei?/Faraonu de la Madrid și fiul judecătorului Covei, la piscina familiei

  • „Faraonul de la Madrid” s-a răsfățat la piscina deținută de familia judecătorului Covei
  • Cumătrul lui Vali Nebunu s-a pozat cu prietenul lui, Iustin Covei, fiul magistratului
  • Covei este în „arest la domiciliu” la restaurantul cu piscină, după ce a agresat-o pe fosta iubită, încălcând un ordin de protecție

Căminul de câteva mii de metri pătrați al judecătorului Covei din Craiova, unde fiul infractor al acestuia, Iustin Covei, și-a făcut un restaurant de fițe cu piscină, lângă sediul Poliției, pentru „crema” României, a avut un oaspete de seamă: Bogdan Iulian Iordache, zis „Faraonul de la Madrid”, cumătru al lui Vali Nebunu (foto jos), lider al grupării de crimă organizată Sportivii.Și, pentru că o asemenea vizită de lucru nu putea trece neobservată, interlopul s-a pozat cu fiul de judecător, în ograda magistratului, apoi a postat imaginea pe un site de socializare.Iustin Covei, fiu de magistrat și prosper om de afaceri, grație tăticului care a făcut economii și a cumpărat câteva mii de metri pătrați în centrul Craiovei și a construit un restaurant de lux, cu piscină, este judecat pentru că a agresat-o pe fosta iubită, la doar două săptămâni după ce aceasta a născut. Instanța a emis un ordin de protecție, iar Covei l-a încălcat, știind că nu va ajunge după gratii. Ceea ce s-a și întâmplat. Foștii colegi ai tăticului l-au plasat pe Covei în arest la domiciliu fix în localul de lux, fiindcă la adresa respectivă figurează locuința „bombardierului” și a părinților săi.


Iustin Covei a fost arestat în septembrie 2009, apoi a primit șase ani de închisoare, din care a executat doi. Membrii grupului din care făcea parte Covei - 17 indivizi - au fost acuzaţi de comiterea de fraudă informatică. Procurorii DIICOT au stabilit că inculpaţii au reuşit să sustragă fraudulos aproximativ un milion de euro de la mai multe bancomate din ţară şi din străinătate.

„Cariera” fiului de judecător este, conform presei locale, impresionantă:
Aprilie 2002 - a distrus un autoturism, pentru că nu i-a plăcut faţa şoferului. Dosarul penal a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale (NUP).
Mai 2003 - a fost prins la volanul unui bolit neînmatriculat şi fără permis de conducere. Soluţia: NUP.
Ianuarie 2004 - a intrat înarmat într-un bar, împreună cu 10 prieteni. Dus la Secţia 3 de Politie, Covei a lovit un subofiţer. A fost condamnat la trei luni de închisoare, cu suspendare şi 12 luni de supraveghere.
Februarie 2004 - a provocat un grav accident rutier, conducând cu viteza excesivă un autoturism neînmatriculat. Soluţia: două luni de detenţie, tot cu suspendare.
Aprilie 2004 - a intrat cu un scuter într-o maşină a Poliţiei. A fost amendat.
Iulie 2004 - a fost ridicat de procurorii DIICOT, din locuinţa bunicilor. Fiul judecătorului Marin Covei a declarat că este nevinovat şi a precizat că anchetatorii au găsit în casă un laborator de prăjituri.
Septembrie 2009 - acuzat de fraudă informatică, condamnat la șase ani, din care a executat doi.

SURSA: Spynews.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Om de afaceri și cadru universitar, mort la doar 47 de ani după ce a căzut cu bicicleta

2 Da, Maia Sandu este...

3 Detaliul stupid din pașapoartele spionilor ruși, care-i dă de gol cu sutele

4 Cine ar fi noua iubită a lui Boncea după despărțirea de Loredana Groza

5 Vine uraganul? / Semne că piața imobiliară americană ar avea probleme