Care sunt cele mai bune strategii de pariuri sportive?

Care sunt cele mai bune strategii de pariuri sportive?

În timp ce norocul joacă un rol important în pariurile sportive, este nevoie, de asemenea, de multă abilitate și strategie pentru a fi un câștigător pe termen lung. În acest ghid, vom arunca o privire asupra celor mai bune strategii de pariuri sportive pentru a vă ajuta să obțineți în mod constant profit cu pariurile dvs.

Mulți oameni le place să parieze pe echipa sau jucătorul lor preferat sau să parieze cu cote lungi pentru a câștiga jackpot-ul. Astfel de pariuri sunt bune dacă vrei doar să te distrezi, dar de obicei pierzi mai mulți bani decât câștigi.

Vom explica concepte atât de populare în acest articol, cum ar fi acoperirea, pariul la mijloc, pariul împotriva mulțimii și teoria zig-zag-ului.

Amintiți-vă că alegerea unei case de pariuri bune este importantă pe lângă strategie. Unul este 20 Bet. Casa de pariuri dovedita.

 

Strategii de pariuri sportive sfaturi rapide

 Iată o rezumat a celor mai rapide și simple sfaturi pe care experții noștri le-ar putea pregăti. Dacă doriți să începeți imediat să pariați, asigurați-vă că puneți în practică aceste trucuri:

- Învață cotele de bază - Indiferent dacă pariezi online sau live, trebuie să înveți noțiunile de bază. Consultați cursul nostru rapid de cote de pariuri pentru a afla elementele de bază cât mai repede posibil.

- Aveți un bankroll pentru pariuri - îl vom trata mai detaliat mai târziu, dar nu putem sublinia suficient cât de important este să mențineți un bankroll separat pentru pariuri.

- Diversificați-vă activitățile - Este întotdeauna mai bine să vă împărțiți banii pe mai multe pariuri pentru a ajuta la depășirea ghinionului și pentru a reduce variația.

- Evitați pariurile lungi și parlays - Dacă aveți un bankroll mai mare, puteți face cu ușurință niște pariuri longshot, dar dacă sunteți abia la început, acestea sunt o povară mare.

- Pariați pe cei defavorizați - Unul dintre cele mai comune avantaje este atunci când o echipă populară este supraevaluată. Pariați pe cei defavorizați pentru o valoare mai bună și o plată mai mare.

 

Cele mai importante concepte de pornire

Ca începător, este important să te concentrezi pe elementele de bază. Odată ce ai învățat elementele de bază bune, poți accepta pariuri mai complicate.

Pentru a începe, iată câteva strategii de bază rapide și ușoare de incorporat în circuitul de pariuri sportive al creierului tău.

 

Concentrați-vă pe o singură echipă

Este o idee simplă, dar este mai puternică decât ai putea crede. A fi expert într-o singură echipă este mai valoros decât a avea o cantitate medie de cunoștințe despre mai multe echipe. Cu cât știi mai multe despre o anumită echipă, cu atât vei putea înțelege mai bine valoarea când te uiți la cele mai recente cote de pariere.

Dacă o echipă este prea restrictivă, măcar limitează-te să pariezi doar pe o ligă.

 

Studiați înregistrările echipelor împotriva răspândirii

O statistică comună pe care o vei întâlni foarte mult se numește „ATS”, care înseamnă „împotriva răspândirii”.

Este extrem de valoros să știm cum performează echipele nu numai în coloana câștig/înfrângere, ci și față de diferența de puncte creată de cazinouri și case de pariuri sportive. Gândiți-vă la punctul răspândit ca la competiția secundară pentru echipe atunci când vine vorba de jocuri de noroc.

Echipele încearcă să obțină cât mai multe victorii directe, dar din perspectiva jocurilor de noroc, este, de asemenea, foarte important să înțelegem cum s-au descurcat împotriva așteptărilor maeștrilor de șanse, nu doar împotriva adversarilor lor. Aceasta se numește statistica ATS a echipei.

Dacă o echipă bate în medie mai mult de jumătate din spread, aceasta este o oportunitate grozavă pentru tine de a paria pe ea.

 

Respectați managementul bankroll-ului

Acest concept dă roade în orice activitate în care iei decizii cu privire la cum să-ți investești banii. Pe scurt, nu este vorba doar de echipele pe care pariezi, ci și de cantitatea și frecvența pariurilor tale.

O bună gestionare a bankroll-ului înseamnă să te protejezi de inevitabilele frici care vin cu toate jocurile de noroc din când în când. Primul pas este să creați un bankroll pentru pariuri care este separat de bankroll-ul zilnic normal.

Dacă bankroll-ul dvs. pentru pariuri sportive este mai mare de 200 USD, dimensiunea medie a pariului ar trebui să fie de 2% din suma totală. Pentru sume sub 200 USD, dimensiunea maximă a pariului trebuie să rămână la 5 USD. Este întotdeauna mai bine să faci mai multe pariuri și fiecare pariu are un procent mai mic din rulajul tău.

Aceste numere pot părea numere mici, dar dacă doriți să vă creșteți rulajul în timp și să evitați să vă blocați, aceasta este calea de urmat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”