Care sunt cele mai potrivite perechi de zodii. Vor avea mariaje durabile și fericite

Care sunt cele mai potrivite perechi de zodii. Vor avea mariaje durabile și fericite

În astrologie, unele semne zodiacale pot avea o compatibilitate ridicată în ceea ce privește prietenia, dar o compatibilitate sexuală scăzută. De asemenea, a avea o compatibilitate sexuală ridicată nu înseamnă că vei putea face ca o căsătorie pe termen lung să funcționeze.

Cele mai potrivite zodii FOTO Shutterstock

Astrologia te poate ajuta să descoperi dacă tu și partenerul tău puteți fi cu adevărat fericiți într-o căsnicie. Semnul tău zodiacal îți poate spune dacă împărtășiți valori importante care conturează o relație compatibilă. De exemplu dacă ești o persoană tradiționalistă, orientată spre familie, sau dacă există unele schimbări personale care trebuie făcute înainte de a avea o căsnicie de succes.

Cele mai potrivite perechi de zodii

Acestea sunt perechile de zodii pe care astrologii le-au identificat ca fiind cele mai compatibile.

Berbec și Săgetător

Berbecul este plin de energie și are o personalitate puternică. Își ia responsabilitățile foarte în serios și nu evită să se confrunte cu conflictele.

În căsnicie, Berbecii sunt foarte de încredere și poți avea încredere că vor face lucrurile cu vigoare și entuziasm.

Uneori, pot fi atât de energici încât vor începe să-și impună opiniile și convingerile pe gâtul soțului/soției. Ei au nevoie de cineva care nu se teme să fie direct cu ei atunci, dar care este totuși capabil să le arate apreciere pentru munca lor grea, potrivit Your Tango .

Colegul Săgetător, semn de foc, nu numai că poate ține pasul cu energia mare a Berbecului, dar poate fi și omul de publicitate de care Berbecul are nevoie.

Ca și Berbecul, Săgetătorul este mereu în căutarea următoarei mari aventuri. Își asumă riscuri și trăiesc pentru a experimenta viața cât mai pasional și mai liber posibil. Soțul ideal al Săgetătorului este independent, amuzant și mereu dispus să asculte, iar Berbecul îl obligă cu ușurință.

Taur și Rac

Taurul este un tradiționalist care va face tot ce este necesar pentru a menține stabilitatea și fericirea în familie, fie că asta înseamnă să gătească, să facă curățenie sau să-și pună în așteptare obiectivele profesionale. Sunt blânzi și grijulii.

Într-o căsnicie, Taurul se bucură de plăcerile fizice și așteaptă afecțiune din partea soțului său. Taurul este capabil să se angajeze cu adevărat și este potrivit pentru cineva care este orientat spre familie și expresiv din punct de vedere emoțional , două trăsături pe care Racul le întruchipează în mod natural.

Abordarea blândă a Racului îi permite Taurului să se simtă confortabil să fie vulnerabil, în timp ce loialitatea evidentă a Taurului diminuează nesiguranța Racului.

Gemeni și Vărsător

Gemenii sunt fermecători și cocheți, ceea ce este o piedică pentru majoritatea persoanelor care caută o căsnicie fericită pe termen lung. Deși viața cu Gemenii poate fi plină de entuziasm și frumusețe, aceștia sunt cunoscuți pentru că fug dacă încep să se simtă împovărați de relație.

Din fericire, Vărsătorul este unul dintre cele mai libere semne zodiacale care nu îi face niciodată pe Gemeni să simtă că se pierd într-o relație.

Vărsătorul are propria lui independență și prețuiește libertatea, lucru cu care Gemenii se pot înțelege de minune.

Relația lor poate părea superficială pentru cei din afara ei, dar fiți siguri că Gemenii și Vărsătorul au o conexiune împlinită.

Rac și Scorpion

Familia este cel mai important lucru pentru Rac. Viziunea lor tradițională este ceea ce îi face atât de devotați și buni la suflet.

Racii tind să fie foarte fragili din punct de vedere emoțional, ceea ce îi poate determina uneori să fie agresivi verbal. Ei se descurcă cel mai bine cu parteneri puternici care le pot ridica încrederea și îi pot învăța cum să aibă încredere, iar aici intervine Scorpionul.

Să iubești un Scorpion poate fi foarte provocator dacă nu ești o persoană răbdătoare - din fericire, răbdarea este una dintre cele mai venerate trăsături ale Racului.

Scorpionul tinde să fie un semn destul de misterios, dar asta nu îndepărtează Racul intuitiv și matern. În schimb, pasiunea Scorpionului ajută la îndepărtarea nesiguranței Racului, în timp ce Racul este capabil să îi arate Scorpionului dragoste și reasigurare.

Leu și Balanță

Leul va lumina orice încăpere în care se află cu zâmbetul lor cald și comportamentul lor fermecător. Aceasta este, de asemenea, o persoană căreia îi pasă de imaginea publică, așa că va dori să-și arate partenerul în orice mod posibil. Partenerul lor ideal va fi cineva care este grațios, elegant și care le oferă respectul și admirația pe care și le doresc.

Ca și Leul, Balanța tinde să fie în centrul atenției, deși din motive diferite. Personalitatea carismatică a Balanței le câștigă cu ușurință prieteni și admiratori, ceea ce îi face să fie plusul perfect pentru Leu.

Balanța nu are nimic împotrivă să stea deoparte în timp ce Leul fură lumina reflectoarelor, iar Leul are încredere că Balanța îi acoperă spatele în timp ce lucrează în sală.

Fecioară și Capricorn

Fecioara este cel mai încrezător dintre semnele zodiacale. Sunt muncitori care se bucură să fie productivi și apreciază inteligența. Atâta timp cât partenerul lor este demn de încredere, vor da dovadă de o dedicare puternică față de familia lor și vor face tot ce pot pentru a le asigura un trai.

Sunt conservatori din fire, iar partenerul lor ideal este cineva care nu este impulsiv și care prețuiește încrederea la fel de mult ca și el, rol pe care Capricornul îl simte fără cusur.

Capricornul este un semn zodiacal extrem de inteligent, de încredere și loial. Logici și cu picioarele pe pământ, ei admiră inteligența Fecioarei la fel de mult cum Fecioara admiră loialitatea Capricornului.

Capricornii sunt cuplul suprem de putere al zodiacului, a căror ambiție colectivă este de neegalat.

Deși la început poate părea că Fecioara și Capricornul văd căsătoria mai mult ca pe un acord logic decât ca pe o legătură romantică, nu uitați că nu dragostea este cea care face ca o căsătorie să aibă succes, ci compatibilitatea, iar aceștia doi sunt compatibili în aproape toate privințele.

Pești și Pești

Căsătoria este un concept foarte „alb-negru” pentru Pești. Ei sunt fie dornici să sară direct în ea, fie își vor lua timp pentru a testa apele.

În ciuda opiniilor lor despre căsătorie, Peștii au o personalitate idealistă - uneori atât de fantezistă încât singura persoană care ar putea să o înțeleagă este un alt Pești.

Peștii își prețuiesc convingerile mai presus de orice și este important pentru ei ca partenerul lor să nu le pună în pericol aceste convingeri. Deși poate părea că Peștii au nevoie de un semn de pământ sau de un semn fix pentru a echilibra aceste calități, adevărul este că această compatibilitate se poate stinge în timp, deoarece cei doi nu prea se înțeleg în ceea ce privește viața de zi cu zi.

Peștii se dezvoltă cu adevărat cu un partener care înțelege exact de unde vin ei, ceea ce vor găsi într-un alt Pești.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro