Care sunt cele mai secretoase zodii. Nu vor împărtăși cu tine decât strictul necesar

Care sunt cele mai secretoase zodii. Nu vor împărtăși cu tine decât strictul necesar

Unele persoane prețuiesc intimitatea mai mult decât orice pe lume. Preferă să țină pentru ele anumite lucruri, iar secretele lor nu le va cunoaște nimeni. Totuși, unii le acuză că sunt prea secretoase, deși nu este nimic rău în a fi o persoană retrasă.

Cele mai secretoase zodii

Nevoia de intimitate însă poate fi interpretată greșit uneori. Cei din jur pot crede că îi excluzi, nu că nu împărtășești detaliile intime ale vieții tale cu nimeni. Acesta însă este o trăsătră care are mult de-a face cu personalitatea stabilită de astrologie.

Există un mic grup de semne care prețuiesc intimitatea. Fecioara își prețuiește atât de mult intimitatea, încât uneori nici măcar nu-și spune secretele celor mai buni prieteni. Scorpionii sunt secretoși pentru că au dificultăți în a se deschide, vor să se protejeze sau se tem de ceea ce ar putea crede ceilalți.

Dar a fi secretos nu înseamnă a fi tăcut; acest titlu aparține Capricornului, Racului și Taurului. Aceștia rămân tăcuți pentru că le place să asculte și vor să își păstreze gândurile pentru ei înșiși. Acest lucru îi face să fie și demni de încredere, deoarece pot păstra un secret.

Care sunt cele mai secretoase zodii

Atunci când secretele tale sunt divulgate sau când cineva îți trădează încrederea, s-ar putea să nu fii foarte deschis. Sau, dacă au crescut într-o familie în care au existat o mulțime de oameni care au vrut mereu să se bage în afacerile tale, ca adult, intimitatea poate fi extrem de importantă.

Uneori, nu vrei să-ți explici acțiunile sau gândurile, ci vrei doar să fii lăsat în pace. Chiar dacă poate fi plăcut să trăiești într-un grup mai mare de oameni, nu înseamnă că trebuie să vorbești cu ei despre tot ce se întâmplă în viața ta. A fi singur și a-ți păstra intimitatea este sănătos pentru sănătatea ta mentală.

Iată care sunt cele mai private semne zodiacale din astrologie și de ce țin ascunse detaliile personale ale vieții lor.

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au învățat să fie secretoși pentru că au fost răniți în trecut. Acest semn de Apă pare misterios, păstrându-și secretele pentru el și nevrând să dezvăluie prea multe. Sunt persoane liniștite și contează pentru ei ca ceilalți să le respecte intimitatea.

Scorpionii au limite, în special cele emoționale, iar atunci când aceste limite sunt depășite, se pot supăra. Nu le place când oamenii le invadează spațiul și le pun întrebări intruzive . Dacă Scorpionul vrea să-ți spună ceva, o va face; nu încerca să scoți cu forța un răspuns de la el.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt persoane secretoase și preferă să își rezolve singuri problemele. Sunt determinați și capabili să fie proprii lor avocați, dar au dificultăți în a avea încredere în oameni, așa că păstrarea lucrurilor ascunse este o necesitate pentru ei.

Nu se bucură când oamenii nu le onorează dorința de intimitate sau când alții se bagă în treburile lor. Taurii sunt puternici și deștepți, iar dacă vor ajutor, îl vor cere.

Între timp, aveți încredere că Taurii știu ce fac. Dacă vor să lase pe cineva să intre în spațul lor intim, o vor face, dar numai dacă cealaltă persoană nu este prea insistentă în privința asta.

3. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este un semn de Pământ care își prețuiește intimitatea, deoarece de multe ori în acele momente private sunt cele în care se simt cel mai mult ca ei înșiși. Atunci când sunt singure, muncind sau studiind și nimeni nu este acolo și nu are pretenții de la ei, Fecioarele sunt cele mai fericite.

Fecioarele nu simt nevoia să împărtășească tot ceea ce se întâmplă în viața lor și trebuie să le câștigi încrederea, deoarece nu o acordă cu ușurință. Fecioarele nu au nevoie să fie cu oamenii tot timpul pentru a fi fericite, dar au nevoie de intimitatea lor.

4. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii au nevoie de intimitate pentru a-și face treaba în cel mai eficient mod, pentru a se vindeca și pentru a se simți în pace. Nu vor să se simtă judecați de ceilalți, așa că s-ar putea să nu lase multă lume să intre în zona lor. E în natura lor să evadeze și uneori au nevoie să plece singuri, fără ca oamenii să îi deranjeze sau să încerce să intervină în viața lor.

Peștii oferă atât de mult din ei înșiși altor persoane, așa că se bucură de momentele în care sunt singuri și dau socoteală doar lor înșiși. A avea timp să se gândească și să fie creativi singuri este important pentru ei.

5. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Semnul zodiacal Rac este foarte conectat și conștient de emoțiile lor, ceea ce este grozav, dar îi poate face, de asemenea, vulnerabili și deschiși la riscul de a fi răniți. Racii au nevoie de timp singuri pentru a avea grijă de ei înșiși și pentru a se asigura că sunt suficient de sănătoși pentru a face față unei lumi brutale.

Sunt înclinați să se retragă în carapacea lor pentru a se vindeca. Își prețuiesc intimitatea pentru că este o modalitate de a se regrupa și de a se reface.

Este aproape ca și cum timpul petrecut în intimitate îi ajută să intre în bătălia vieții bine odihniți și pregătiți pentru orice le-ar fi dat.

6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt extrem de independenți și își apreciază cu adevărat intimitatea. Ei au adesea o mulțime de prieteni și familie și adoră să fie cu oamenii, dar să aibă timp singur unde se pot gândi este, de asemenea, important.

Dacă Vărsătorul are o problemă, este mai probabil să o rezolve singur, decât să depindă de altcineva care să îl ajute. Au nevoie de intimitate pentru că atunci se simt cei mai liberi și mai creativi.

Atunci când Vărsătorii se află într-un spațiu privat, ei fac cea mai bună muncă și se simt în largul lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat