Care sunt cele patru principii de la care nu se abate Carmen Brumă pentru a se menține în formă

Care sunt cele patru principii de la care nu se abate Carmen Brumă pentru a se menține în formă

Ca să se mențină într-o formă de invidiat, Carme Brumă nu ține cont doar de alimentele pe care le consumă. Partenera lui Mircea Badea are 4 principii de la care nu face rabat pentru o siluetă de vis. Vedeta spune că este obligatoriu ca toate acestea să fie respectate cu sfințenie.

Carmen Brumă știe cum să se mențină în formă FOTO Adevărul

Pe scurt, trebuie să avem grijă ce mâncăm , trebuie să avem grijă cum și cât ne mișcăm, trebuie să avem grijă să dormim bine și suficient și să avem un soi de management al stresului – să reușim să găsim o formulă în care stresul să nu ne afecteze atât de mult. Să gestionăm mult mai bine stresul. Cam astea ar fi palierele cele mai importante”, a afirmat Carmen Brumă în emisiunea Fresh by Unica .

Cel mai bun leac împotriva îmbătrânirii

Vedeta a ținut să precizeze că somnul este cel mai bun leac împotriva îmbătrânirii, fiind în strânsă legătură cu toate celelalte. „Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât. Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a explicat ea.

Lipsa somnului te face să mănânci mai mult

Totodată, partenera lui Mircea Badea a menționat că atunci când nu dormi cum trebuie ajungi să mănânci mult mai mult, lucru care duce, inevitabil, la aculumarea kilogramelor în plus. „Dacă nu te odihnești cum trebuie se secretă mai mult cortizol, sinteza proteică nu se întâmplă așa cum ar trebui, se dereglează niște hormoni care răspund de starea de foame și sațietate. În perioadele în care nu dormi suficient îți vine să mănânci mai mult și mai mult dulce și mai mulți carbohidrați și chestii cu mult ulei”, a mai spus Carmen Brumă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?