Care sunt culorile sezonului și tendinţele vestimentare ale acestei primăveri. Cum ne îmbrăcăm

Care sunt culorile sezonului și tendinţele vestimentare ale acestei primăveri. Cum ne îmbrăcăm

Se menţin tendinţele anului trecu t sau designerii au propuneri mai îndrăzneţe? Ce ținute ne-ar putea pune în valoare personalitatea și cum le alegem? Iată câteva întrebări pe care pasionatele de modă și le pun primăvara aceasta.

Street style Paris. FOTO Facebook Andreea Tincu

Creatoarea de modă Andreea Tincu a dezvăluit, pentru Agerpres , de Ziua Femeii, care sunt tendinţele vestimentare ale acestei primăveri, dar şi culorile sezonului: baby blue, viva magenta, nuanţele fine de bej, verdele neon sunt culorile care vor scoate în evidenţă orice ţinută.

„Orice femeie îşi cunoaşte foarte bine corpul şi ştie ce anume să evidenţieze printr-o alegere vestimentară potrivită. Nu experimentaţi ceva nou dintr-odată. Mai întâi testaţi o anumită culoare sau un croi deosebit pe o piesă nu foarte scumpă'' - este una dintre recomandările designerului.

Ce n-ar trebui să lipsească din nicio garderobă

Creatoarea de modă a explicat și ce înseamnă pentru o femeie să fie în pas cu moda.

„Înseamnă să poarte ceea ce îi dă o stare de relaxare şi de confort, să experimenteze piese din colecţii noi, dar să îşi păstreze însă stilul propriu şi, de ce nu, să facă un mix de piese vestimentare, unele noi şi altele din propria garderobă, pentru un rezultat cât mai creativ'', este sfatul specialistei.

Andreei Tincu amintește că rochia neagră este o piesă care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă.

„Rochia neagră este must have în orice garderobă, cum sunt şi balerinii nude. Un stil simplu este de cele mai multe ori câştigător. Dacă doriţi să combinaţi două culori, căutaţi ca una dintre ele să fie dominantă. Un mic accent viu colorat poate însufleţi o ţinută ternă. Alegeţi materiale de calitate. Mai bine mai puţine piese excelente calitativ, decât multe şi de o calitate îndoielnică'', a precizat, pentru Agerpre, creatoare de modă.

În ceea ce priveşte stilul colecţiilor, tendinţele sunt variate, spune designerul: „de la piesele vestimentare crochet, până la stilul gotic, iluziile optice din print sau croi, stilul cargo, dar şi mixul de printuri în combinaţii uneori neaşteptat de creative''.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”