Care sunt dorințele ascunse ale zodiilor. Ce secrete ascunde fiecare semn zodiacal

Care sunt dorințele ascunse ale zodiilor. Ce secrete ascunde fiecare semn zodiacal

Toată lumea are dorințe profunde în viață. Unii oameni vor carieră, alții vor să-și întâlnească dragostea, în timp ce alții au o dorință ascunsă mai modestă, doar de a trăi o viață liniștită. Dar cum influențează data nașterii aceste dorințe?

Horoscop

Află care sunt dorințele cele mai profunde ale fiecărui semn zodiacal.

Berbec

Berbecul, fiind un semn de foc în zodiac, are această dorință profundă de a realiza lucruri mari, de a stabili tendințe, de a fi în centrul atenției și de a prelua conducerea.

Taur

Taurul este un semn de pământ care prețuiește stabilitatea și securitatea. Dorința lui ascunsă este de a fi stabil din punct de vedere financiar, cât și de a acumula bogăție și posesiuni. Iubește să trăiască în lux.

Gemeni

Fiind un semn de aer care iubesc socializarea , dorința ascunsă a gemenilor este să fie într-o continuă schimbare în viața lor pentru a nu se plictisi niciodată. Iubește varietatea în toate privințele.

Rac

Acest semn de apă prețuiește securitatea emoțională și relațiile apropiate. Dorința sa ascunsă este de a crea un mediu familial sigur , confortabil și prosper. Practic, el vrea să se simtă în siguranță în toate aspectele, fie că este vorba de cele emoționale, spirituale, romantice sau financiare, de aceea mereu va căuta stabilitatea.

Citește continuarea și află care sunt dorințele ascuunse ale tuturor semnelor zodiacale într-un articol pe Click!.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…