Carla Bruni: "Plecarea de la Elysee a fost o ușurare"

Carla Bruni: "Plecarea de la Elysee a fost o ușurare"

Cântăreața fost top model și fosta primă doamnă franceză Carla Bruni Sarkozy a declarat că șederea sa la Palatul Elysee, în calitate de consoartă a lui Nicolas Sarkozy, a fost pentru ea o mare onoare, dar și o ușurare atunci când soțul ei și-a încheiat mandatul de președinte al Franței, relatează EFE.

"A fost o mare onoare și totodată o ușurare să plec", a declarat Carla Bruni, într-un interviu care va apărea în numărul din septembrie al revistei Vanity Fair, potrivit unor extrase publicate de mass-media franceze.

Bruni a declarat că este mulțumită de faptul că fostul președinte conservator, învins în alegerile din 2012 de socialist Francois Hollande, a renunțat la politică.

"Sunt mulțumită că soțul meu a ieșit din acest război, din această luptă atât de brutală", a declarat artista, al cărei viitor album, 'French Touch', va fi lansat în octombrie.

Bruni, care s-a căsătorit cu Sarkozy în 2008 și are cu el o fiică în vârstă de 5 ani, Giulia, a spus că plecarea de la Elysee nu a fost mai grea decât ieșirea dintr-un muzeu frumos.

Ea a ținut să precizeze că îi place solemnitatea acestei clădiri, construită între 1718 și 1722 și amplasată în una dintre zonele cele mai exclusiviste ale Parisului.

"Frumusețea palatelor Republicii fac onoare patrimoniului nostru. Sunt de ginte latină. Îmi plac palatele siciliene, stucăria, oglinzile, covoarele și grădinile", a declarat revistei Vanity Fair, cântăreața franco-italiană, în vârstă de 49 de ani, cu 12 ani mai tânără decât Sarkozy.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

2 Telenovelele Bucureștiului / O femeie de serviciu din Capitală a moștenit 2,5 milioane euro de la un afacerist d…

3 Documente senzaţionale CIA de la Budapesta, din 1989: imaginea despre o anume Românie

4 Stenograme DIICOT – 10 August. Indicativul „Inima” a dat toate ordinele: „Dă drumul la tun! Domnule, tu nu ai …

5 Luis Lazarus, coronasceptic declarat, internat la Spitalul Universitar cu Covid / Ce spunea realizatorul TV desp…